Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γηραιός από το παράθυρο

Η ένασταση του Ολυμπιακού Βόλου για το ματς του Αγρινίου με τον Παναιτωλικό, ενδιαφέρει πλέον τον Ηρακλή που βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας των play off. Η ένασταση του Ολυμπιακού Βόλου για το ματς του Αγρινίου με τον Παναιτωλικό, ενδιαφέρει πλέον τον Ηρακλή που βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας των play off.

Ο Ηρακλής πήρε την δεύτερη θέση στα play off και πλέον είναι αυτός που έχει το άμεσο ενδιαφέρον για την ένσταση του Ολυμπιακού Βόλου και το ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών από τον Παναιτωλικό.

Η νίκη του Παναιτωλικού μέσα στο Πανθεσσαλικό, σε συνδυασμό με τα δύο τελευταία τρίποντα του Ηρακλή στη διαδικασία των play off τον κάνουν πλέον να πιστεύει στο θαύμα της ανόδου χάρη στον Ολυμπιακό Βόλου. Η ένσταση που έχει καταθέσει η ομάδα του Βόλου για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο υπάρχει πιθανότητα να ευνοήσει τελικά την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αφού σε περίπτωση τιμωρίας θα είναι αυτή που θα βρεθεί στην πρώτη θέση των play off.

Αυτό το σενάριο βέβαια είναι αρκετά δύσκολο να πραγματοποιηθεί, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτε αφού δεν έχει βγει ακόμη η απόφαση των δικαστών για την υπόθεση που απολογήθηκε την Δευτέρα ο Παναιτωλικός.

Last modified onΠέμπτη, 20 Ιούνιος 2013 00:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep