Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τα R8 έχουν… θέμα κύριε Κούγια

 

Ενδιαφέρον στοιχείο σχετικά με το ατύχημα Κούγια.

 

 

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής με ανακοίνωσή του άφησε υπόνοιες σχετικά με το ατύχημα που είχε, ενώ επέβαινε στο supercar Audi R8. Πράγματι, η έκθεση του πραγματογνώμονα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, όμως τα συγκεκριμένα οχήματα έχουν παρελθόν βλαβών παρότι είναι πανάκριβα (περίπου 350.000 ευρώ…).

 

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό που έπαθε ένας Ελβετός κάτοχος R8 με μόλις 6.500 χλμ. Ενώ, λοιπόν, έκανε βόλτα συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον πίσω αριστερό τροχό. Σταμάτησε αμέως και είδε τον τροχό να έχει κρεμάσει προς τα έξω (φωτό). Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα: «ευτυχώς που μόλις είχε ξεκινήσει και πήγαινε με 5 χλμ/ώρα, γιατί αν το πάθαινε με μεγαλύτερη ταχύτητα τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα». Τελικά το πρόβλημα εντοπίστηκε σε μία βίδα που κρατά το πίσω μέρος της ανάρτησης… Μήπως ο πραγματογνώμων πρέπει να λάβει και αυτό υπόψη του;

 

Σημειώνεται ότι παρά το απίστευτα μεγάλο κόστος αγοράς, σε αρκετά συγκεκριμένα μοντέλα έχει παρατηρηθεί υπερθέρμανση του κινητήρα, με αποτέλεσμα τη δημιουργία πυρκαγιάς!

 

Last modified onΚυριακή, 09 Οκτώβριος 2011 23:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep