Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σε άλλο γήπεδο ο ΟΤΕ TV!

Γκάφα ολκής για το συνδρομητικό κανάλι που... παραίτησε τον Βασίλη Βούζα από τον Θρασύβουλο!

Είναι το μέσο που έχει τα δικαιώματα της Football League με δύο μεταδόσεις σε κάθε αγωνιστική. Μόνο και μόνο γι' αυτό θα έπρεπε, λοιπόν, όσοι εργάζονται για την κάλυψη των αγώνων να είναι πιο προσεκτικοί και να μην παραπληροφορούν το κοινό, δίνοντας ψευδείς ειδήσεις και, μάλιστα, από άλλο γήπεδο. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση, το OTE TV ήταν πραγματικά και μεταφορικά σε... άλλο γήπεδο!

Μετά το τέλος του αγώνα Θρασύβουλος - Δόξα Δράμας, λοιπόν, και πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου ο κάμερα μαν του συνδρομητικού καναλιού (ο οποίος παρεπιπτόντως είχε μικρόφωνο της Nova) ρώτησε τον Βασίλη Βούζα αν σκοπεύει να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του Θρασύβουλου. Η απάντηση που πήρε; «Όχι βέβαια. Εγκαταλείπει ο καπετάνιος το καράβι; Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για τη σωτηρία...».

Το ράδιο αρβύλα βέβαια, δεν άργησε να κυκλοφορήσει. Έτσι, λίγα λεπτά μετά και στη μετάδοση του OTE Sport 3 του αγώνα Βύζας Μεγάρων - Φωκικός ο σπίκερ «αποκάλυψε» την είδηση: «Ο Βασίλης Βούζας παραιτήθηκε από τον πάγκο του Θρασύβουλου». Και όλα αυτά στο κανάλι που έχει τα δικαιώματα της Football League...

Last modified onΚυριακή, 12 Μάιος 2013 21:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep