Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Πέρσι κύριε πρόεδρε, πέρσι»

Ο πρόεδρος του Θρασύβουλου Σωτήρης Μασούρης δέχθηκε ήδη τις πρώτες ερωτήσεις για την υπόθεση της αναμέτρησης Αναγέννηση Επανομής - Θρασύβουλος και φάνηκε πόσα ξέρουν για την υπόθεση οι δικαστές. Ο πρόεδρος του Θρασύβουλου Σωτήρης Μασούρης δέχθηκε ήδη τις πρώτες ερωτήσεις για την υπόθεση της αναμέτρησης Αναγέννηση Επανομής - Θρασύβουλος και φάνηκε πόσα ξέρουν για την υπόθεση οι δικαστές.

Η σχέση των δικαστών με την πραγματικότητα της Football League αγγίζει τα όρια της παρωδίας και στη διαδικασία της αναβολής της υπόθεσης της Αναγέννησης Επανομής με τον Θρασύβουλο… χτύπησαν πάλι.

Μια πρώτη γεύση για την κρισιμότητα των ερωτήσεων που θα γίνουν στην εκδίκαση της υπόθεσης Αναγέννηση Επανομής – Θρασύβουλου πήραν οι ελάχιστοι που βρέθηκαν στην αίθουσα της αθλητικής δικαιοσύνης. Από την έδρα θέλησαν να κάνουν ερώτηση στον πρόεδρο του Θρασύβουλου Σωτήρη Μασούρη.

«Καλά, έχετε πέντε συνεχόμενες νίκες και χάσατε στην Επανομή» τον ρώτησαν.

«Πέρσι κύριε πρόεδρε, πέρσι», είπε ο ίδιος και εκεί με την γνώση που τον διακρίνει για το επίπεδο της αθλητικής δικαιοσύνης, ο Αργύρης Λίβας, τους είπε πως η υπόθεση που εκδικάζουν είναι περσινή.

 

Last modified onΠέμπτη, 24 Ιανουάριος 2013 13:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep