Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Περιζήτητη Βάλια (photos)

Η υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων της Νίκης Βόλου έδωσε συνέντευξη στο «Πρώτο Θέμα» και στη «Real News».

Η πρόσληση της Βάλιας Κακούτη στη θεσσαλική ομάδα τάραξε τα νερά της Football League. Όπως ανέφερε η «κυανόλευκη» ΠΑΕ: «Δεν είναι άλλωστε και λίγο μια ΠΑΕ της δεύτερης κατηγορίας να έχει στο… «δυναμικό» της μια Σταρ Ελλάς.

Από τότε που η Βάλια ανέλαβε επίσημα καθήκοντα στην ΠΑΕ, το τηλέφωνο της, τόσο το δικό της όσο και αυτό στα γραφεία της ομάδας, δεν έχουν σταματήσει να χτυπούν από δημοσιογράφους, που θέλουν να μάθουν για τη νέα της ενασχόληση. Την περασμένη Κυριακή η Βάλια φιλοξενήθηκε στο Πρώτο Θέμα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το Πανθεσσαλικό όπου παρακολούθησε τον αγώνα με τον Απόλλωνα Αθηνών, αλλά και στη Real News.

kakou
«Ο Ανδρέας Πάτσης, ο πρόεδρος της ομάδας, ο οποίος συμπωματικά είναι και δικηγόρος μου, μου έκανε αυτή την πρόταση γνωρίζοντας ότι έχω σπουδάσει Marketing στο Deree. Μου άρεσε πολύ ως ιδέα και είπαμε να το δοκιμάσουμε. Μου αρέσει και παρακολουθώ ποδόσφαιρο», είπε μεταξύ πολλών άλλων στη συνέντευξη της στο Πρώτο Θέμα.

kakou2

Στη Real News δήλωσε πανευτυχής για τα νέα της καθήκοντα και πως είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στο μέγιστο βαθμό στο νέο της ρόλο.»

Last modified onΤρίτη, 09 Οκτώβριος 2012 15:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep