Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μπάχαλο με τις ημερομηνίες

Πάλι, όπως την περσινή σεζόν οι ομάδες της Football League αναμένεται να έχουν φορτωμένο πρόγραμμα αγωνιστικών υποχρεώσεων, αφού ήδη βρίσκονται εκτός ημερομηνιών πριν αρχίσουν οι διοργανώσεις του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Πάλι, όπως την περσινή σεζόν οι ομάδες της Football League αναμένεται να έχουν φορτωμένο πρόγραμμα αγωνιστικών υποχρεώσεων, αφού ήδη βρίσκονται εκτός ημερομηνιών πριν αρχίσουν οι διοργανώσεις του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Για ακόμη μια σεζόν οι ομάδες της Football League αναμένεται να αναζητούν ημερομηνίες για εμβόλιμους αγώνες, τόσο για το πρωτάθλημα, όσο και για το κύπελλο.

Η έναρξη του πρωταθλήματος της Football League πηγαίνει ακόμη μια εβδομάδα πίσω και αντί του αρχικού πλάνου που ήθελε την σέντρα το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου θα πάμε στις 30 του μήνα. Αυτό, σε συνδυασμό με τις 42 αγωνιστικές που προκύπτουν από την είσοδο των τριών ομάδων αυξάνει τις ημερομηνίες που αναζητά η διοργανώτρια. Σε αυτό θα πρέπει να προσθέσουμε και το μπάχαλο που έχει δημιουργήσει η ΕΠΟ με το κύπελλο Ελλάδος.

Η επιτροπή κυπέλλου όταν έβγαλε το πρόγραμμα των ημερομηνιών φαίνεται πως δεν γνώριζε ούτε τα προβλήματα που έχει η Football League 2, αλλά ούτε καν το πόσες ομάδες θα συμμετάσχουν σε αυτή. Οι 36 που έβαλε στο πρόγραμμα δεν υπάρχουν φυσικά και με ζόρι είναι 27 που θα απαρτίσουν τους δύο ομίλους της κατηγορίας.

Παράλληλα σύμφωνα με τις ημερομηνίες που είχαν ανακοινωθεί, θα έπρεπε ήδη να είχε τελειώσει η πρώτη φάση του κυπέλλου Ελλάδος που θα γινόταν στις 11, 12 και 13 Σεπτεμβρίου με τις ομάδες της Football League 2 και στις 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου να μπουν οι ομάδες της Football League που θα αντιμετώπιζαν τις 18 (!) νικήτριες της πρώτης φάσης. Τώρα, μάλλον θα πρέπει να αναδιαρθρώσουν και το κύπελλο εκτός από το πρωτάθλημα της Football League.

Last modified onΠέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2012 02:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep