Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Λυμπερόπουλος και η φιλολογία

Τα σενάρια για την απόκτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου λίγες μέρες πριν το τέλος των μεταγραφών επέστρεψαν στον Βόλο. Τα σενάρια για την απόκτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου λίγες μέρες πριν το τέλος των μεταγραφών επέστρεψαν στον Βόλο.

Στη Νίκη Βόλου τις τελευταίες ημέρες ζουν στον παλμό της απόκτησης του Νίκου Λυμπερόπουλου, αλλά δεν μοιάζει να έχουν βάση τα σενάρια.

Το σήριαλ για την απόκτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου από τη Νίκη Βόλου έχει αρχίσει πολλές εβδομάδες πριν. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει διαψεύσει τις επαφές και το θέμα έμοιαζε να κλείνει εκεί. Η πληροφορία πως βρέθηκε στον Βόλο, όμως, έφερε πάλι το θέμα στο προσκήνιο και τα σενάρια να αποκτούν μια λογική βάση με την εμφάνιση του στην πόλη.

Οι άνθρωποι της διοίκησης αναφέρουν πως δεν υπάρχει θέμα για την απόκτηση του και αποδίδουν το πέρασμα του από τον Βόλο, ως ενδιάμεσο προορισμό για την Σκιάθο.

Δεν μένουν παρά λίγες ημέρες μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου για να διαπιστωθεί αν τελικά έχει κάποιο από τα σενάρια βάση. Εκτός από το όνομα τους Νίκου Λυμπερόπουλου έχει ακουστεί και αυτό του Βλάνταν Ιβιτς. Το πιο περίπλοκο από τα σενάρια αναφέρει πως προορίζεται για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Η λαχτάρα των οπαδών της Νίκης Βόλου είναι τόσο μεγάλη που χθες, όταν κάποιος πόσταρε στο facebook τον αριθμό 33 ακολούθησαν ερωτήσεις, σχόλια και πολλά ακόμη σενάρια.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep