Μήνας του μέλιτος με γκολάρα Καμαρά

Η γκολάρα του Φοντέ Καμαρά χάρισε στα Χανιά την εντός έδρας νίκη (1-0) επί του Διαγόρα. Αήττητοι τον τελευταίο μήνα οι Κρητικοί με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. 

Τα Χανιά υποδέχτηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (3/4) τον Διαγόρα και πανηγύρισαν τη νίκη χάρη στην γκολάρα του Φοντέ Καμαρά. Ο Αφρικανός από αριστερά με σέντρα-σουτ νίκησε τον Τσέλιο και χάρισε στους γηπεδούχους το τρίποντο.

Η ομάδα της Κρήτης παραμένει αήττητη τον τελευταίο μήνα με απολογισμό πέντε νικών και δύο ισοπαλιών. Τελευταία ήττα η εντός έδρας από τον Ιωνικό στις 27 Φεβρουαρίου. Από την άλλη πλευρά ο Διαγόρας συνέχισε να χάνει έδαφος, γνωρίζοντας την 5η διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα.

Ο Σμυρλής στο όγδοο λεπτό δεν μπόρεσε να στείλει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 26ο ο Κουτζαβασίλης αν και αιφνιδιάστηκε κατέφερε να βγάλει τη σέντρα του Λινάρδου. Η κεφαλιά του Κάρλος στο 29' μετά από τη σέντρα του Καμαρά πέρασε έξω. 

Στο 53' ο Κάσσος με κεφαλιά μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Βασιλόγιαννη άγγιξε το γκολ, αλλά η μπάλα πέρασε έξω. Το σκορ άνοιξε ο Φοντέ Καμαρά. Ο Αφρικανός με σέντρα-σουτ από αριστερά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΜΑΤΣ

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Νίκολιτς, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Καμαρά, Πλέγας (46' Παναγιωτούδης), Κάρλος, Δημητριάδης (81' Τριανταφυλλάκος), Κάσσος (77' Βρεττός), Βασιλόγιαννης (90' Σωτηράκος), Διαμαντόπουλος (81' Μασένα).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Μανωλάκης (70' Κάκκο), Ρουγκάλας (44' λ.τρ. Σελινιωτάκης), Κωστούλας (79' Καρατάσιος), Κοντοχρήστος, Λινάρδος, Σμυρλής (70' Αλάεθ), Κονέ (79' Μπαστακός), Μασούρας, Αθανασίου.

Διαιτητής: Περράκης (Αθήνας)

Βοηθοί: Αναστασίου (Θεσσαλίας), Φράγιος (Μακεδονίας)

 

Last modified onΣάββατο, 03 Απρίλιος 2021 17:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep