Τρίποντο με πολύ άγχος

Η Δόξα αγχώθηκε, αλλά νίκησε 2-1 στη Δράμα την Ιεράπετρα με τον Βάντερσον να επιστρέφει με γκολ για τους «Μαυραετούς».

Η Δόξα υποδέχτηκε το μεσημέρι της Κυριακής (28/3) στη Δράμα την Ιεράπετρα για την 17η αγωνιστική της Super League 2 με τους «Μαυραετούς» να παίρνουν τη νίκη με 2-1.

Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο εικοσάλεπτο και απείλησαν δύο φορές. Τόσο με την κεφαλιά του Αποστολίδη, όσο και με το σουτ του Κούστα.

Οι γηπεδούχοι όμως άνοιξαν το σκορ με την εξαιρετική έμπνευση του Μαυριά, ο οποίος έκανε ωραίο σουτ με το δεξί εκτός περιοχής και νίκησε τον Αθανασόπουλο.

Στο 51ο λεπτό ο Βάντερσον συνδύασε την επιστροφή του στην ενδεκάδα με γκολ. Έκανε το 2-0 εκμεταλλευόμενος τη σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων και έσπευσε να αγκαλιάσει τον Θανάση Κολιτσιδάκη.

Ο Ντάλα Κόστα στο 69ο λεπτό μείωσε σε 2-1 για τον ΟΦΙ και... άγχωσε τους γηπεδούχους. Μάλιστα η ομάδα από την Ιεράπετρα είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες στις καθυστερήσεις να φτάσει στην ισοφάριση και να φύγει από τη Δράμα με το βαθμό.

Τόσο με τον Ντάλα Κόστα στο πρώτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου, όσο και με τον Κούστα στο τέταρτο και τελευταίο. Η Δόξα ανέπνευσε βαθμολογικά κάνοντας προσπάθεια να προσεγγίσει την εξάδα, αντίθετα η Ιεράπετρα παραμένει συγκάτοικος με τον Καραϊσκάκη στην ουρά της βαθμολογίας. 

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΜΑΤΣ

ΓΚΟΛ: 24' Μαυριάς, 51' Βάντερσον - 69' Ντάλα Κόστα

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Πινδώνης, Μαυρίας (85' Σαμπανίδης), Παπαργυρίου, Κουκόλης, Παρασκευάς, Χάμοντ (35′ λ.τ. Φυτόπουλος), Κουτσιανικούλης (73' Μενσά), Άντερσον, Βάντερσον (73' Μενσά), Μπαράνκο (73' Μαρινάκης)

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Τίμος Καβακάς): Αθανασόπουλος, Βογιατζής, Χιντζίδης (44′ λ.τ. Αρναούτογλου), Μασουέρο, Σμίλτος, Τεγούσης (57′ Αρσενίδης) Λεμονής, Γκίνη (85' Τσιλιγγίρης), Κούστα, Ντούνης, Αποστολίδης (46′ Ντάλα Κόστα)

Διαιτητής: Σιντόρης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Τυριακίδης (Μακεδονίας), Νίκζας (Λάρισας)

Last modified onΚυριακή, 28 Μάρτιος 2021 21:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep