Κόλλησε και -3 από την κορυφή

Ο Λεβαδειακός κόλλησε στο 0-0 εντός έδρας με τα Τρίκαλα στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου στους Θεσσαλούς και βρίσκεται σε απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή και τον Ιωνικό. 

Νέο στραβοπάτημα για τον Λεβαδειακό. Η ομάδα της Βοιωτίας υποδέχθηκε τα Τρίκαλα για την 16η αγωνιστική της Super League 2 και παρά το γεγονός ότι ήταν καλύτερη έμεινε στο 0-0 με τους Θεσσαλούς στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο των Βοιωτών.

Έτσι ο Λεβαδειακός βρίσκεται σε απόσταση μίας νίκης από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Ιωνικό. Σε εννέα ματς η ομάδα της Βοιωτίας έχει απολογισμό 4-5-0 και το Δημοτικό Στάδιο είναι αυτό που την έχει «πληγώσει». Χωρίς νίκη στα 10 τελευταία ματς ο ΑΟΤ, όμως ο πόντος ήταν θετικός.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησαν κυρίως με τον Νίλι, η μπάλα από την εκτέλεση φάουλ του οποίου πέρασε άουτ. Αλλά και με τον Μυτίδη, η γυριστή κεφαλιά του οποίου απομακρύνθηκε τον Ζώγκο πάνω στη γραμμή.

Ο Σανίνο έκανε αλλλαγές, ο Ενομό έκανε το πλασέ, αλλά ο Γιακουμής απέκρουσε. Τα Τρίκαλα περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και δεν απείλησαν καθόλου την εστία Στογιάνοβιτς. 

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζιουζέπε Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Βήχος (28' Παναγιώτου), Τσάπρας, Καραχάλιος, Νίκας (68' Μαρίνος), Μεχία, Νίλι, Πολέτο (79' Ενομό), Συμελίδης (79' Κονέ), Μυτίδης (68' Τζιώρας).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σούλης Παπαδόπουλος): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Πιαστόπουλος, Σουλιώτης, Σκόνδρας, Ευθυμίου (89' Νατέρ), Παπαγεωργίου, Πέλκας, Νιάρος (90'+2' Διαμαντόπουλος), Ζώγκος, Σταματής (61' Ελευθεριάδης).

Διαιτητής: Τσιοφλίκη (Λάρισας)
Βοηθοί: Βιτσεντζάτος (Ανατ. Αττικής), Αναστασίου (Θεσσαλίας)

 

Last modified onΤρίτη, 06 Απρίλιος 2021 12:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep