Κόλλησε (και) στην Άρτα η Παναχαϊκή

H Παναχαϊκή κόλλησε και στην Άρτα μένοντας στο 0-0 με τον τοπικό Καραϊσκάκη. Τέσσερα σερί ματς δίχως νίκη η ομάδα της Πάτρας, πρώτος βαθμός μετά από τέσσερις σερί ήττες για τους γηπεδούχους.

Ο Καραϊσκάκης υποδέχτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/3) στην Άρτα για την 15η αγωνιστική της Super League 2 με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Η ομάδα της Πάτρας κόλλησε και έχασε έτσι κι άλλο έδαφος στη σχεδόν mission impossible της ανόδου.

Τέσσερα σερί ματς δίχως νίκη έχει η Παναχαϊκή και το τρένο έχει αρχίσει να χάνεται. Πρώτος βαθμός μετά από τέσσερις σερί ήττες για τον Καραϊσκάκη, ο οποίος παραμένει ουραγός. Η Παναχαϊκή ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, αλλά η τελική επιλογή ήταν κάκιστη. Ο Μπάτροβιτς δεν μπορούσε να τελειώσει τις προσπάθειες, ενώ ο Αραβίδης έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό.Ο Καραϊσκάκης ανέβηκε στο δεύτερο μέρος, αλλά η μοναδική του καλή στιγμή με την κεφαλιά του Δούμτσιου πέρασε έξω.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΜΑΤΣ

Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθήνας) Βοηθοί: Κάλλης (Αν. Αττικής), Στάικος (Λάρισας)

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Χουάντερσον, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Θεολόγου, Χατζηδίμπας, Λόβριτς (87' Μπρέμπος), Δερμιτζάκης, Ναζίμ, Βανκεβάι (78' Μαύρου), Μαραθωνίτης (59' Δεινόπαπας), Δούμτσιος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Κολοβούρης, Σταμόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Πλιάτσικας, Πατάπης, Μουστακόπουλος (71' Κόκας), Τσερούτι (61' Πάνος), Μπρους (82' Γιούσης), Ανάκογλου, Μπάτροβιτς, Αραβίδης (61' Κουσκουνάς).

Last modified onΤετάρτη, 17 Μάρτιος 2021 18:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep