«Αέρας» ο Εργοτέλης

Την τρελή του πορεία συνέχισε (1-0) στην Ιεράπετρα ο Εργοτέλης και βλέπει πρώτη θέση.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Εργοτέλης και μετά το πέρας της 9ης στροφής βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την 1η θέση με ματς λιγότερο! Η ομάδα του Ηρακλείου με σύμμαχο τον... αέρα στην Ιεράπετρα υποχρέωσε τον ΟΦΙ σε μία ακόμα ήττα (1-0) και διεύρυνε το αήττητο σερί της στις 6 αγωνιστικές.

Οι ισχυροί άνεμοι στην Ιεράπετρα λίγο έλειψε να οδηγήσουν σε αναβολή το παιχνίδι, όμως ο διαιτητής Πουλόπουλος (Πειραιά) έκρινε ότι αυτό μπορούσε να διεξαχθεί. Με καθυστέρηση 10 λεπτών, λοιπόν, σφύριξε τη σέντρα. Στο πρώτο ημίχρονο οι ισχυροί άνεμοι ήταν υπέρ των φιλοξενούμενων και μόλις στο 5' ο Μπουτσάκης με μακρινό σουτ νίκησε τον Αθανασόπουλο.

Σχεδόν σε κάθε επίθεση της ομάδας του Ηρακλείου η εστία του ΟΦΙ κινδύνευε, ενώ η μοναδική απειλή των Ασπρόμαυρων σημειώθηκε στο 21' με σουτ του Κούστα.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο αέρας ήταν υπέρ των γηπεδούχων, όμως με εξαίρεση ένα σουτ του Μπαράτα στο 52' οι ποδοσφαιριστές του Τίμου Καβακά δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Κατσιμήτρο. Ο Εργοτέλης, άλλωστε, για 4ο εκτός έδρας παιχνίδι δεν είδε την εστία του να παραβιάζεται και απόλυτα δίκαια φιγουράρει μεταξύ των πρωτοπόρων. Ο ΟΦ Ιεράπετρας από την άλλη πλευρά σε εννέα ματς έχει μόλις 3 βαθμούς και θα πρέπει να αλλάξουν άμεσα πρόσωπο αν θέλουν να αποφύγουν τις τελευταίες θέσεις.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 5' Μπουτσάκης

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Τίμος Καβακάς): Αθανασόπουλος, Πριόνας (54' Ντάλα Κόστα), Χιντζίδης, Σμίλτος, Μασουέρο, Λεμονής, Τεγούσης (54' Κόντσι), Βογιατζής, Γκίνη, Μπαράτα (82' Χατζηπιρπιρίδης), Κούστα.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Σερβιλάκης (55' Ποζατζίδης), Νεράλ, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Τσέλιος, Μπουτσάκης (55' Κόλα), Αμπντουλαχί, Μανουσάκης, Πατρινός (78' Κόνραντ), Κωστανάσιος (65' Μπουρσέλης).

Διαιτητής: Πουλόπουλος (Πειραιά)
Βοηθοί: Χρηστάκος (Πειραιά), Δέτση (Αθήνας)

Last modified onΣάββατο, 20 Φεβρουάριος 2021 20:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep