«Ζέσταμα στο... αεροπλάνο!»

Αντί της αναβολής του αγώνα Διαγόρας - Ξάνθη η διοργανώτρια αλλάζει την ώρα διεξαγωγής.

Λύση για τη διεξαγωγή του αγώνα Διαγόρας - Ξάνθη βρήκε η διοργανώτρια αρχή, όμως την ταλαιπωρία οι Ακρίτες δεν θα την αποφύγουν. Η Super League 2 μεταθέτει κατά 1,5 ώρα τη σέντρα, προκειμένου να αποφύγει αλλαγή προγράμματος και στο ποδοσφαιρικό τμήμα έλεγαν ότι θα κάνουν ζέσταμα στο... αεροπλάνο.

Η ακριτική ΠΑΕ ως γνωστόν δεν μπορούσε να πετάξει το πρωί της Τρίτης (16/02) από την Αλεξανδρούπολη για την Αθήνα και από εκεί για τη Ρόδο. Και όχι μόνο αυτή, αλλά και ο διαιτητής. Παρόλα αυτά ουδεμία σκέψη για αναβολή και διεξαγωγή του ματς έστω την Πέμπτη (17/02) υπήρξε. Η Ξάνθη γύρισε στη βάση της, μετέβη στη Θεσσαλονίκη για διανυκτέρευση και το πρωί θα επιδιώξει να αναχωρήσει για την πρωτεύουσα, εάν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν.

Η πτήση από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τη Ρόδο είναι στις 13.00, καιρού επιτρέποντος (το βράδυ της Τρίτης έπνεαν ισχυροί άνεμοι στη Ρόδο), γι' αυτό η λίγκα μετέθεσε, χωρίς να το ανακοινώσει, τη σέντρα για τις 16.30 αντί τις 15.00. Η δυσαρέσκεια στην Ξάνθη είναι μεγάλη και όπως έλεγαν μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, θα κάνουν ζέσταμα στο... αεροπλάνο για το παιχνίδι με τον Διαγόρα, αφού είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν καθυστερήσεις. 

Last modified onΤετάρτη, 17 Φεβρουάριος 2021 10:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep