Ξέσπασε ο Απόλλων Λάρισας

Ο Απόλλων Λάρισας πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη σεζόν επικρατώντας 3-0 του Καραϊσκάκη Άρτας με τα γκολ των Αθανασιάδη, Μπάμπη και Μπαστιάνου.

Ο Απόλλων Λάρισας δεν είχε δει το χρώμα της νίκης στην τρέχουσα σεζόν της Super League 2, τα κατάφερε όμως και ξέσπασε, κάνοντας σεφτέ, κόντρα στον Καραϊσκάκη Άρτας, τον οποίον νίκησε με 3-0.

Οι Θεσσαλοί άνοιξαν το σκορ με τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 41ο λεπτό με τον Στέφανο Αθανασιάδη, δύο χρόνια μετά το τελευταίο του γκολ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους (46') ο Μπάμπης με εξαιρετικό σουτ έκανε το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μπαστιάνος στο 78'. Όλα αυτά υπό το βλέμμα του νέου προπονητή της ομάδας από τη Λάρισα, Κώστα Φραντζέσκου.

TO LIVE ΤΟΥ ΜΑΤΣ

ΣΚΟΡΕΡ: 41' Αθανασιάδης, 46' Μπάμπης, 78' Μπαστιάνος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιάννης Τσακμακίδης): Αστράς, Σκούπρα, Μόρας (84' Γκόλιας), Καρρίκι, Μπούσης, Λίταινας (86' Καμπέρης), Μπάλλας (86' Χατζητερζόγλου), Μπάμπης, Μπαλογιάννης (62' Μπαστιάνος), Γιάκος, Αθανασιάδης (84' Νύκταρης).

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Δημήτρης Μπέλας): Σοϊλεμέζογλου, Παπανίκου, Μπεκατώρος (25' λ. τρ. Γαλεάδης), Θεολόγου, Φαν Ίπερεν, Τάμπας, Δερμιτζάκης (60' Κορέλας), Λόβριτς, Ρουμπάνγκουκα (60' Κλιγγόπουλος), Μαραθωνίτης (46' Γυφτοκώστας), Δούμτσιος.

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας)

Βοηθοί: Καραγιάννης (Θράκης), Κηλικιώτης (Ξάνθης)

Last modified onΔευτέρα, 08 Φεβρουάριος 2021 10:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep