Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ξυπνάει το αλογάκι

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας σημείωσε το πρώτο γκολ της ΑΕΛ στα φετινά φιλικά που έφερε και την πρώτη νίκη μέσα στην Κατερίνη επί του Πιερικού. Ο Κώστας Νεμπεγλέρας σημείωσε το πρώτο γκολ της ΑΕΛ στα φετινά φιλικά που έφερε και την πρώτη νίκη μέσα στην Κατερίνη επί του Πιερικού.

Η ΑΕΛ επικράτησε με 1-0 του Πιερικού στο γήπεδο της Κατερίνης, σημείωσε το πρώτο της γκολ στα φετινά φιλικά και έκανε την πρώτη νίκη.

Η ΑΕΛ ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι της φιλικής αναμέτρησης με τον Πιερικό και έφτασε στη νίκη χάρη σε ένα όμορφο γκολ του Κώστα Νεμπεγλέρα. Η ομάδα της Λάρισας είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, ένα δοκάρι σε κεφαλιά του Δεινόπαπα και ιδανικό κλείσιμο του πρωτου μέρους με γκολ του Νεμπεγλέρα.

Ο Πιερικός κινήθηκε σε ρηχά νερά, δεν μπόρεσε να πάρει τον έλεγχο της μπάλας και να δημιουργήσει πολλές επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία της ΑΕΛ.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε αρκετά σκληρό παιχνίδι, υπήρχαν μαρκαρίσματα που έφεραν ακόμη και κίτρινες κάρτες για του ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ (Παγώνης – Ραπτάκης). Στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε γκολ του Ντάνι που υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

13’ εκτέλεση φάουλ του Ντάνι, κεφαλιά του Δήμου και η μπάλα άουτ.

18’ η κεφαλιά του Δεινόπαπα μετά από σέντρα του Νεμπεγλέρα καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

45’ ΓΚΟΛ 0-1 ο Παπαγεωργίου κάνει το γέμισμα και με βολ πλανέ ο Νεμπεγλέρας ανοίγει το σκορ για την ΑΕΛ

59’ ωραίο σουτ από τον Ζεκίνια, φεύγει άουτ

74’ κίτρινη κάρτα στον Παγώνη για σκληρό μαρκάρισμα

81’ Σεχολάρι και Ντάνι κάνουν τα σουτ, αλλά ο Πρίφτης θα πει όχι και στις δύο περιπτώσεις

86’ κίτρινη κάρτα στον Ραπτάκη για σκληρό μαρκάρισμα

93’ ακυρώθηκε γκολ του Ντάνι για οφσάιντ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Τόλιος, Γιατζιτζόγλου, Δήμου, Ντόιτσιτς (75’ Κωτσιόπουλος), Λόπεζ, Νίκου (75’ Καρτσάμπας), Δεσποτόφσκι (55’ Κόιτς), Ίτσιος (55’ Σεχολάρι), Ελευθεριάδης (70’ Καθάριος), Φαμπίνιο, Ντάνι.

ΑΕΛ: Πρίφτης , Παπαγεωργίου, Παγώνης, Ραπτάκης, Γιώτας, Χατζής (46’ Σκόνδρας), Νεμπεγλέρας (88’ Γκαλίτσιος), Σιατραβάνης (55’ Βούζας), Ζεκίνια (86’ Καρανίκας), Δεινόπαπας (52’ Χασομέρης), Ζουρούδης (84’ Μάγγος).

Last modified onΠαρασκευή, 24 Αύγουστος 2012 22:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep