Ισοπαλία για Καλαμάτα - Αστέρα Βλαχιώτη

Δεν ανέδειξε νικητή το φιλικό ανάμεσα σε Καλαμάτα και Αστέρα Βλαχιώτη.

Στο δημοτικό στάδιο Παραλίας τέθηκαν αντιμέτωποι Καλαμάτα και Αστέρας Βλαχιώτη. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Το σκορ άνοιξε ο Αστέρας Βλαχιώτη στο 52' μετά από φάουλ του Σκεντεράι και πλασέ του Μάρτσεφ. Η ισοφάριση ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν ο Μπουσμπίμπα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και σκόραρε με συρτό σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νίκος Αναστόπουλος έβαλε στο ματς τον 22χρονο Γάλλο Εβάν Σαλίν, ο οποίος δοκιμάζεται στην Μαύρη Θύελλα.

O Νίκος Αναστόπουλος ανέφερε μετά το φιλικό:
«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Δεν είμαστε 100% έτοιμοι αλλά όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα δούμε την ομάδα που ονειρευόμαστε. Αυτό που μ’ άρεσε πολύ ήταν ότι δημιουργήσαμε φάσεις. Κάναμε ευκαιρίες στο β ημίχρονο και χάσαμε γκολ. Πιστεύω αυτά που χάσαμε θα τα βάλουμε σε επόμενα παιχνίδια».

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταΐρης (46’ Αραμπατζής), Κωνσταντινόπουλος (46’ Σαλίν), Παπαγεωργίου (75’ Τσελεπίδης), Γκιοατά, Μαβινγκά (85’ Γκαλίτσιος), Ζαχαρόπουλος (86’ Καρούτης), Σουμπίνιο (58’ Ηλιόπουλος), Τριανταφυλλάκης (63’ Παπατόλιος), Κέρι (85’ Παυλίδης), Μπουσμπίμπα (75’ Μαρκόφσκι), Φελίπε (62’ Γουέσλι)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ: Παϊτέρης, Ευαγγελιδης, Πρίκας, Κορνέζος, Μάγκας, Νικολάου, Κομάντσι, Σκεντεράϊ, Βενάρδος, Καλέργης, Μάρτσεφ (11άδα), Φαρμάκης, Μπαρμπόσα, Παλιάτσος, Ζαϊμι, Ασημάκης, Κουρτέσης, Πέτσης, Ναλντάφ.

Last modified onΚυριακή, 11 Οκτώβριος 2020 20:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep