Δεύτερη με Μωραΐτη

Σπουδαία νίκη για την Παναχαϊκή στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League 2. Οι Αχαιοί επικράτησαν 1-0 του Λεβαδειακού στην Πάτρα, χάρη σε γκολ που σημείωσε μόλις στο 4ο λεπτό ο Μωραΐτης με προβολή, έπειτα από σέντρα του Πολίμου από δεξιά. Πλέον, οι «κοκκινόμαυροι» μετρούν τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες σε έξι παιχνίδια και έπιασαν τον ΠΑΣ Γιάννινα στη δεύτερη θέση με 12 βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό. Οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ελάχιστες και μόνο το γκολ ήταν αυτό που είχαν να θυμούνται όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση στην Αγυιά. Στο δεύτερο ημίχρονο, αντίθετα, ο Λεβαδειακός ανέβασε την απόδοσή του και έχασε ορισμένες σπουδαίες ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση. Συμελίδης (46'), Ιωαννίδης (50', 76'), Μάντζιος και Καστιγιόν (66'), και πάλι ο Μάντζιος (70') απέτυχαν να σκοράρουν.

Παρά την πίεση που άσκησαν οι πράσινοι, το 1-1 δεν ήρθε ποτέ και η Παναχαϊκή κατέκτησε το τρίποντο.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 4' Μωραΐτης

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σπ. Μπαξεβάνος): Σούλης, Τσελεπίδης, Ρουγκάλας (46' Πατάπης), Πολίμος, Σταμόπουλος, Λινάρδος (79' Μουστακόπουλος), Ιντζόγλου, Κολ, Κυνηγόπουλος, Σιατραβάνης (64' λ. τρ. Παπατόλιος), Μωραΐτης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σ. Αντωνίου): Μπάγιτς, Αργυρόπουλος, Άνγκουα, Φυτανίδης, Καραχάλιος, Κοζορώνης, Μαχαίρας (46' Νίκας), Συμελίδης, Καστιγιόν (68' Σανάμπρια), Ιωαννίδης, Κόναν (61' Μάντζιος).

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)
Βοηθοί: Διαμαντής, Θανασιάς (Ηπείρου)

Last modified onΔευτέρα, 25 Νοέμβριος 2019 18:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep