Άλωσε τα Χανιά η Δόξα

Η Δόξα Δράμας επικράτησε 3-1 στα Περιβόλια του Πλατανιά.

Τη δεύτερη νίκη της πανηγύρισε η Δόξα Δράμας, καθώς επικράτησε 3-1 του Πλατανιά στα Περιβόλια, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 42’ με τον Νίλι, αλλά ο Ρόβας ισοφάρισε στο 44’. Στο δεύτερο ημίχρονο, τα γκολ του Κρητικού και του Ιωαννίδη έδωσαν τη νίκη στους «Μαυραετούς».

Μετά από ένα ημίωρο χωρίς πολλές φάσεις, το παιχνίδι στα Περιβόλια απέκτησε ενδιαφέρον. Αρχικά η Δόξα είχε μια φλύαρη υπεροχή, ενώ στη συνέχεια ο Πλατανιάς ισορρόπησε. Στο 32’ ο Νίλι έπιασε το δυνατό σουτ, αναγκάζοντας τον Μένκα σε εντυπωσιακή απόκρουση και στο 36’ σουτ του Πλέγα πέρασε δίπλα από την εστία του Γκοτ. Στο 42’ ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ με σουτ του Νίλι για το 1-0, αλλά στο 44’ ο Ρόβας με προβολή, ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Χανιώτες μπήκαν δυνατά και έψαξαν το γκολ, αλλά οι Μποσέτι, Λουκίνας και Νίλι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Στο 66’ η Δόξα έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά το πλασέ του Ρόβα δεν ήταν καλό και ο Ιωαννίδης δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 76’ όμως οι «Μαυραετοί» πέτυχαν το γκολ με τον Κρητικό να τελειώνει σωστά την αντεπίθεση, γράφοντας το 1-2. Στα τελευταία λεπτά, ο Πλατανιάς έψαξε το γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε. Αντίθετα, στο 90+3’ η Δόξα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Καραγκούνη στον Ιωαννίδη και ο παθών ευστόχησε, για το τελικό 1-3

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1-3
42’ Νίλι – 44’ Ρόβας, 76’ Κρητικός, 90+3’ πέν. Ιωαννίδης

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ρεβυθόπουλος, Ποζατζίδης (71’ Λεωνιδόπουλος), Ουές (60’ Λεϊρία), Σααντό, Μποσέτι, Λουκίνας, Νίλι, Μπιανκόνι, Καραγκούνης, Νιαυραδάκης (79’ Πουρζιτίδης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Μένκα, Χάμοντ, Κουκόλης, Κρητικός, Μαρκοπουλιώτης, Οικονόμου (65’ Αργυρόπουλος), Παπαργυρίου, Πλέγας, Ρόβας (84’ Περέγιο), Σιώπης (81’ Παρασκευάς), Ιωαννίδης.

Διαιτητής: Λάμπρου Γ. (Εύβοιας) Βοηθοί: Πριόνας (Εύβοιας), Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep