Βαθμό με εννέα ο Απόλλων Λάρισας

Ο Απόλλων Λάρισας προηγήθηκε, αλλά ισοφαρίστηκε από την Παναχαϊκή. Δύο αποβολές οι Θεσσαλοί.

Για την 4η αγωνιστική της Super League 2, Απόλλων Λάρισας και Παναχαϊκή αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 22. Ο Πατάπης υπέπεσε σε πέναλτι και ο Σιφναίος δεν αστόχησε γράφοντας το 1-0.

Οι Αχαιοί του Σπύρου Μπαξεβάνου παραλίγο να ισοφαρίσουν ένα λεπτό αργότερα όταν μετά από διώξιμο του Κουρτεσιώτη, ο Κυνηγόπουλος έβαλε την κόντρα, αλλά η μπάλα δεν πήγε στα δίχτυα. Στο 34' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν ξανά κοντά σε γκολ, αλλά ο Μωραΐτης νικήθηκε από τον Γκέκα.

Η ομάδα της Πάτρας τελικά κατάφερε να φτάσει στο 1-1 στο 82'. Ο Σιατραβάνης κέρδισε πέναλτι από τον Κωστούλα και ο ίδιος ευστόχησε από την άσπρη βούλα. Μάλιστα ο παίκτης του Απόλλωνα αποβλήθηκε. Πέντε λεπτά μετά κόκκινη αντίκρισε και ο Χατζής, με αποτέλεσμα ο Απόλλων να ολοκληρώσει τον αγώνα με εννέα παίκτες.

Στα λεπτά που απέμεναν η Παναχαϊκή πήγε να πάρει το "διπλό", αλλά Λινάρδος και Μωραΐτης δεν κατάφεραν να σκοράρουν στις καθυστερήσεις.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Καρατάσιος (47' Κωστούλας), Χατζής, Γκουστάβο Σάντος(68' Πρέμπος) , Μπαστακός (78' Νύκταρης), Ντάινας, Ναζίμ, Σουλιώτης, Κουρτεσιώτης, Σιφναίος, Καρρίκι.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Σούλης, Πολίμος (75' Μουστακόπουλος), Πατάπης, Ιντζόγλου, Κολ, Σιατραβάνης, Παπατόλιος, Λινάρδος, Κυνηγόπουλος (80' Μαυριάς), Μωραΐτης, Τσελεπίδης.

Last modified onΚυριακή, 10 Νοέμβριος 2019 22:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep