Μοιρασιά στην Άρτα

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι στην Άρτα ανάμεσα στον Καραϊσκάκη και τον Λεβαδειακό.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς στην Άρτα ανάμεσα στον Καραϊσκάκη και τον Λεβαδειακό, για την 4η αγωνιστική της Super League 2. Οι Βοιωτοί προηγήθηκαν πολύ νωρίς, αλλά οι γηπεδούχοι του Απόστολου Χαραλαμπίδη βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι τέλους.

Ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ στο 3' με πλασέ του Ιωαννίδη μέσα από την περιοχή. Οι Αρτινοί απείλησαν στο 9' με τον Χατζηστραβό και στο 18' με τον Παναγιώτου, ενώ στο 29' οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να γράψουν το 0-2, σε πλασέ του Ιωαννίδη που έβγαλε ο Μέλκας.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ωστόσο, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με πλασέ του Χατζηστραβού από το ύψος του πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 56', οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Κούστα. Στο 90' αποβλήθηκε ο Μαχαίρας με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

A.E. KAΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Παπανίκου, Παναγιώτου, Βλάχος, Καπίας, Μέτσε, Αλμπάνης (57' Γυφτοκώστας), Ψιάνος, Κούστα (67' Κυβελίδης), Χατζηστραβός, Τσούτσης (82' Καψάλης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Μπάιτς, Αργυρόπουλος, Παντελιάδης, Άνγκουα, Φυτανίδης, Κοζορώνης (65' Μαχαίρας), Καραχάλιος, Συμελίδης, Ενομό (15' λ. τρ. Καστιγιόν), Ιωαννίδης, Κόναν (46' Σανάμπρια).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep