Σε… Νεάπολη δεν χάνει ο Ιωνικός

Ο Ιωνικός πήρε μεγάλο «διπλό» επί της Νίκης Βόλου με 2-1.

Το δημοτικό στάδιο Νεάπολης ο Ιωνικός δεν θα μπορούσε να χάσει και πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Νίκης Βόλου. Η ομάδα του Δημήτρη Αρναούτη πέτυχε δύο γκολ, με τους Γκούφα, Μάναλη, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Καπό. Ο Ιωνικός πλέον έπιασε την Καλαμάτα, που παίζει την Κυριακή, στην πρώτη θέση, ενώ η Νίκη παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού.

Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης. Νίκη Βόλου και Ιωνικός μπήκαν με όρεξη στο ματς και είχαν από μια καλή στιγμή στο πρώτο πεντάλεπτο. Στο 23’ όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν σε κοντινό σουτ του Γκούφα για το 0-1. Οι δύο ομάδες έχασαν κι άλλες ευκαιρίες ως το τέλος του ημιχρόνου, αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

Στο 50’ η Νίκη Βόλου έφτασε στην ισοφάριση με κοντινό σουτ του Καπού. Στο 56’ όμως ο Μάναλης έδωσε πάλι το προβάδισμα στον Ιωνικό, για το 1-2. Στο 65’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς ο Γκούφας δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 84’ η αριθμητική ισορροπία επανήλθε, καθώς και ο Γκαρσία της Νίκης δέχτηκε τη δεύτερη κάρτα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ, αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν έχοντας παίκτη παραπάνω, ενώ στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι και ο Ιωνικός πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΙΩΝΙΚΟΣ 1-2
ΓΚΟΛ: 50’ Καπός – 23’ Γκούφας, 56’ Μάναλης
ΚΟΚΚΙΝΗ: 84’ Γκαρσία – 65’ Γκούφας

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Ισαάκ Χοβέ): Αποστολίδης, Κυριακίδης Σ., Βοσκόπουλος, Αλιατίδης (70’ Τσιώλης), Παγώνης (85’ Βοσνιάδης), Καμπαγέρο, Μπιτσάκος (40’ Ντομίνγκεθ), Ιορδανίδης, Γκαρσία, Μασκουνιάν, Καπός.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Τάφας, Μουστάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιωάννου, Τσιριγώτης (46’ Μάναλης), Τιεντσέ, Φουρλάνος, Γκοτσούλιας, Καλλέργης (74’ Σμυρλής), Κρητικός (90' Καλογέρης), Γκούφας.

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας) Βοηθοί: Βογιαρζής (Καρδίτσας), Μάνος (Λάρισας)

Last modified onΣάββατο, 02 Νοέμβριος 2019 17:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep