Ισόπαλοι ΠΑΣ, Κέρκυρα

Η Κέρκυρα απέσπασε φιλικό 1-1 στο ΠΕΑΚΙ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Φιλικό παιχνίδι για να διατηρηθούν, όσο μπορούν, σε αγωνιστικό ρυθμό έδωσαν το Σάββατο (12/10) στο ΠΕΑΚΙ ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Κέρκυρα. Σε αντίθεση με την προ μηνός ήττα (2-0) οι Φαίακες αυτή τη φορά απέσπασαν ισοπαλία (1-1), εκμεταλλευόμενοι το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι «κυανόλευκοι».

Στο πρώτο ημίχρονο οι καλές στιγμές ήταν ελάχιστες. Ο ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε χωρίς διάθεση και στο 29' δημιούργησε τις προϋποθέσεις για ένα γκολ. Ωστόσο, ο Ξύδας δεν μπόρεσε με διπλή προσπάθεια να νικήσει τον Βουτσελά. Οι Φαίακες από την άλλη πλευρά ισορρόπησαν μετά το 20λεπτο, αλλά δεν απείλησαν κιόλας. Οι γηπεδούχοι λίγο πριν το τέλος του πρώτου 45λεπτου είδαν να αποχωρεί τραυματίας ο Ράντοβατς.

Η ομάδα της Ηπείρου στο 59' και το 61' απείλησε με τους Γροσδάνη, Λέο αντίστοιχα, όμως στο 68' η Κέρκυρα ήταν αυτή που πήρε κεφάλι στο σκορ. Συγκεκριμένα, μετά από λάθος του Πανουργιά ο Βουκελάτος σέντραρε και ο Κώστας Γεωργακόπουλος από κοντά έκανε το 0-1. Η αντίδραση του ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε 10 λεπτά αργότερα. Σκόρερ στο 78' ο Οικονομόπουλος με σέντρα σουτ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Περιστερίδης (70' Βενετικίδης), Οικονομόπουλος, Ζιούλης (64' Γώγος), Ζώγκος (64' Πανουργιάς), Πήλιος, Λιάσος, Ράντοβατς (43' Λώλης), Ξύδας, Καρτάλης, Γροσδάνης, Λέο. Πάγκος: Μπουκουβάλας, Παμλίδης, Σιόντης.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Βουτσελάς (46' Παγκράτης), Γενιτσαρίδης, Παναγιωτίδης, Τσιμπούκας, Αγιώτης, Κρητικός, Βασιλούδης, Παυλής, Κ.Λ. Γεωργακόπουλος, Μίσκου, Πιαστόπουλος. Έπαιξαν και οι: Βλάχος, Πεντράο, Ζερβόπουλος, Κ. Γεωργακόπουλος, Βουκελάτος, Λεπενιώτης, Νγκαν, Αμαραντίδης.

Last modified onΣάββατο, 12 Οκτώβριος 2019 20:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep