Μοιρασιά στην Καβάλα

Καβάλα και Αιγάλεω έμειναν στο 0-0, σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις και μια αποβολή.

Χωρίς σκορ έληξε το παιχνίδι της Καβάλας με το Αιγάλεω, αν και χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες. Οι «Αργοναύτες» ήταν καλύτεροι στην πρώτη ώρα του αγώνα, αλλά μετά την αποβολή του Καζαντζίδη, το Σίτι ανέβασε στροφές και πίεσε περισσότερο. Ωστόσο γκολ δεν σημειώθηκε, με την Καβάλα να παραμένει αήττητη, ενώ το Αιγάλεω δεν έχει ακόμα νίκη, μετά από δύο αγωνιστικές.

Αναγνωριστικό ήταν το ξεκίνημα του αγώνα στο «Ανθή Καραγιάννη», με τον αγωνιστικό χώρο να είναι βαρύς μετά από τις βροχές των τελευταίων ημερών. Η Καβάλα είχε την κατοχή της μπάλας και πίεζε για ένα τέρμα, με τους Παπαδόπουλο και Γαβριηλίδη να δημιουργούν προβλήματα στην άμυνα του Σίτι, αλλά ο Σικαλιάς δήλωνε παρών όταν χρειαζόταν. Το Αιγάλεω δεν έμεινε κλεισμένο τα καρέ του και πίεζε για κάποιο τέρμα με τους Πετρόπουλο, Τσίτσαρη και Τσιλιγκίρη. Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ, παρά τις ευκαιρίες των δύο ομάδων.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν κάποιες ευκαιρίες, αλλά να μην πλησιάζουν στο γκολ. Στο 58’ άλλαξαν οι ισορροπίες της αναμέτρησης, όταν ο Καζαντζίδης έκοψε αντικανονικά τον Τσίτσαρη έξω από την περιοχή, με τον διαιτητή να του δείχνει απευθείας την κόκκινη κάρτα. Στη συνέχεια το Αιγάλεω πήρε μέτρα στο γήπεδο, αλλά απείλησε τον Δήμιζα στο 82’ με ένα σουτ του Φαρινόλα. Στο 90+2’ το Σίτι έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Πετρόπουλο να στέλνει τη μπάλα άουτ με κεφαλιά, προ κενής εστίας.

Η εξέλιξη του αγώνα

ΚΑΒΑΛΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Μαϊδανός, Παπαστεριανός, Στίκας, Γαβριηλίδης, Μελισσόπουλος (85’ Αρναούτογλου), Κέρθι, Βόσαλικ, Χαντί (63’ Ορφανίδης), Β. Παπαδόπουλος (73’ Μαρκόπουλος).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Πέτρος Δημητρίου): Σικαλιάς, Τσαφταρίδης, Σπυρόπουλος, Παπανικόλας, Γκότοβος, Λάμπρου, Χατζηιωαννίδης (73’ Συριόπουλος), Σταματάκης (76’ Φαρινόλα), Πετρόπουλος, Τσίτσαρης (85' Μάρτινς), Τσιλιγκίρης.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Έβρου) Βοηθοί: Διαμαντής, Τερζόπουλος (Έβρου)

Last modified onΣάββατο, 05 Οκτώβριος 2019 17:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep