Ανατροπή και απώλεια

Πηγή φωτ.: sportsioannina.gr Πηγή φωτ.: sportsioannina.gr

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 2-1 τον Καραϊσκάκη Άρτας, αλλά έχασε τον Χρήστο Ελευθεριάδη.

Σε δεύτερη μοίρα ήρθε για τον ΠΑΣ Γιάννινα η φιλική νίκη (2-1) της Κυριακής (01/09) απέναντι στον Καραϊσκάκη Άρτας. Και αυτό γιατί ο επιθετικός των γηπεδούχων, Χρήστος Ελευθεριάδης αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάταγμα περόνης. Αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι, τότε οι «κυανόλευκοι» θα πρέπει να κινηθούν για τον αντικαταστάτη του δεδομένου του μεγάλου διαστήματος που απαιτείται για την αποθεραπεία του.

Η ομάδα της Άρτας προηγήθηκε στο 43' στους Ζωσιμάδες με γκολ του Κούστα, αλλά ο ΠΑΣ στο δεύτερο 45λεπτο κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ. Ο Λέο στο 52' με δυνατό σουτ και στο 63' αξιοποιώντας την ασίστ του Μπουκουβάλα διαμόρφωσε το 2-1. Αν κάτι κρατούν οι «κυανόλευκοι» είναι η αντίδραση μετά το γκολ που δέχτηκαν από τον Καραϊσκάκη Άρτας που έχει δώσει μόλις δύο τεστ προετοιμασίας ως τώρα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Περιστερίδης, Σκόνδρας, Γώγος, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Σιόντης, Καρτάλης, Ξύδας, Ράντοβατς, Ελευθεριάδης (28' Λέο), Κρίζμαν. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Γιαννίκογλου, Πανουργιάς, Κάστρο, Πίτου Γκαρσία, Οικονομόπουλος, Λιάσος, Γροσδάνης, Πήλιος Ζώγκος.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκας (65' Παππάς), Παπανίκου (55' Καψάλης), Παναγιώτου (76' Μαργώνης), Καραγιαννίδης (43' Βλάχος), Καπίας (55' Γιαννιώτης), Μασούρας (65' Παππάς), Χατζηστραβός (65' Νταλακούρας), Ψιάνος (46' Μέτσε), Κούστα (52' Τερεζίου), Αλμπάνης (65' Μελετίδης), Τσούτσης (46' Γυφτοκώστας).

Last modified onΔευτέρα, 02 Σεπτέμβριος 2019 14:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep