Ισοπεδωτικός Απόλλων Πόντου

Ο Απόλλων Πόντου πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στον Εργοτέλη με 3-0 για την 16η αγωνιστική της Football League. Ο Απόλλων Πόντου πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στον Εργοτέλη με 3-0 για την 16η αγωνιστική της Football League.

Η ομάδα της Καλαμαριάς υποχρέωσε τον Εργοτέλη σε ήττα με 3-0 και έχασε ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ.

Σε μονόλογο μετέτρεψε την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη ο Απόλλων Πόντου στην αυλαία της 16ης αγωνιστικής που έκλεισε τη Δευτέρα (11/02) στην Καλαμαριά. Οι «κοκκινόμαυροι» έφτασαν σε ένα εύκολο 3-0 απέναντι στην ομάδα του Ηρακλείου που φάνηκε μεταμορφωμένη προς το χειρότερο και γνώρισε την πιο βαριά φετινή της ήττα.

Από την αρχή του αγώνα φάνηκαν οι προθέσεις των γηπεδούχων που έψαξαν τις φάσεις για να βάλουν βάσεις νίκης και αφού έχασαν κάποιες ευκαιρίες ήρθε το 1-0 χάρη σε πέναλτι του Ολαϊτάν στο 30ό λεπτό. Η παράβαση είχε υποδεχιτεί σε μαρκάρισμα του Μαζουλουξή πάνω στον Νιγηριανό επιθετικό.

Ο Εργοτέλης δεν έδειξε σημεία αντίδρασης και είχε ελάχιστες καλές στιγμές για να απειλήσει την εστία του Θεοδωρόπουλου. Το γκολ του Κυβελίδη (57’) και η κόκκινη κάρτα που είδε ο Γιάννης Κοιλιάρας (73’) τελείωσαν όποια συζήτηση για την τύχη του αγώνα. Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σουντουρά στο 83ο λεπτό. Η ομάδα της Καλαμαριάς μετά από δύο διαδοχικές ήττες επέστρεψε με την πιο παραγωγική φετινή της εμφάνιση και σκαρφάλωσε στην 6η θέση, 1 πόντο πίσω από Παναχαϊκή και Πλατανιά. Από την άλλη οι Κρητικοί έμειναν έναν βαθμό πίσω από τους «κοκκινόμαυρους», γνωρίζοντας την 5η διαδοχική εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 3-0

ΓΚΟΛ: 30’ (πέν.) Ολαϊτάν, 57’ Κυβελίδης, 83’ Σουντουρά

ΚΟΚΚΙΝΗ: 73’ Κοιλιάρας (2η κιτρ.)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Πάτας, Σουντουρά (86’ Δημητριάδης), Γεωργιάδης, Μπρίτο, Πουρτουλίδης, Αμαραντίδης, Χασομέρης, Καλαϊτζίδης (74’ Μπάμπης), Βλάχος, Ολαϊτάν (49’ Κυβελίδης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Λαμπάκης (65’ Μπουτσάκης), Οικονόμου, Μαζουλουξής (46’ Ροβίθης), Μπάτζιος, Μπρους, Κοιλιάρας, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Ιατρούδης, Καπνίδης (61’ Κουατένγκ).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσοπουρίδης (Ξάνθης)
ΒΟΗΘΟΙ: Εμπλιούκ, Κηλικιώτης (Ξάνθης)

Last modified onΔευτέρα, 11 Φεβρουάριος 2019 17:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep