Κακοποίηση και... 0-0

Ο Αήττητος και ο Πλατανιάς έμειναν στο 0-0 στα Σπάτα. Ο Αήττητος και ο Πλατανιάς έμειναν στο 0-0 στα Σπάτα.

Αήττητος και Πλατανιάς έμειναν στο 0-0 μετά από ελάχιστες φάσεις και κακό θέμα στο ταλαιπωρημένο γήπεδο των Σπάτων.

Σε μια αναμέτρηση που δεν είχε μεγάλες συγκινήσεις ο Αήττητος κράτησε το 0-0 απέναντι στον Πλατανιά που δεν έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης, αλλά θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη στις δύο καλές φάσεις που είχε. Αρχικά αν ήταν πιο εύστοχος ο Μπιανκόνι στο 16ο λεπτό που σε κεφαλιά του η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι από κόρνερ του Καραγκούνη, αλλά και στο 86ο λεπτό, όταν ο Λουκίνας έπιασε το σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων πάλεψαν περισσότερο στα πρώτα 45 λεπτά, όπου υπήρχαν περισσότερες ευκαιρίες, αλλά δεν βρήκαν στόχο, με αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο να υπάρχει χειρότερος αγωνιστικός χώρος, λιγότερες δυνάμεις και μεγαλύτερη παθητική τακτική από τον Αήττητου που έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στο 72ο λεπτό λόγω αποβολής του Κασνέτση.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ 

 ΑΗΤΤΗΤΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0-0

ΚΟΚΚΙΝΗ: 72’ Κασνέτση (2η κιτρ.)

ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Αποστολόπουλος, Μάγκας, Κολλαράς, Κασνέτση, Λάμπρου, Σταματάκης, Χατζηιωαννίδης (61' Ταμπάκης), Λύρας (74' Ματίας), Βανκεβάι.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Στ. Ποζατζίδης (89' Κωστίκος), Ρουσσάκης, Κόρτσταμ, Παπανικολάου, Πουρζιτίδης (74' Γκατσολάρι), Μάικιτς (74' Μποσέτι), Καραγκούνης, Νίλι, Λουκίνας, Μπιανκόνι

Last modified onΠέμπτη, 14 Φεβρουάριος 2019 01:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep