«Μισό» πρωτάθλημα ο Βόλος

Ο Βόλος επικράτησε με 3-1 του Αήττητου Σπάτων και πήρε το πρωτάθλημα χειμώνα στην Football League. Ο Βόλος επικράτησε με 3-1 του Αήττητου Σπάτων και πήρε το πρωτάθλημα χειμώνα στην Football League.

Ο Βόλος με νίκη 3-1 επί του Αήττητου πήρε το πρωτάθλημα χειμώνα στην Football League.

Με νίκη κόντρα στον Αήττητο έκλεισε τις υποχρεώσεις του για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ο Βόλος και με αυτό το 3-1 σφράγισε τόσο τον τίτλο του πρωταθλητή «χειμώνα», όσο και την απόσταση των 9 βαθμών από την δεύτερη Κέρκυρα, η οποία ηττήθηκε στην Πάτρα.

Ο Βόλος έδειξε τις διαθέσεις του από πολύ νωρίς και μετά τις σημαντικές ευκαιρίες που είχε στο πρώτο δεκάλεπτο και το δοκάρι με τον Πίτου Γκαρσία (8’), ήρθε το 1-0 χάρη σε προσπάθεια του Πέντα και σουτ του Ηλιόπουλου πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Στην αντεπίθεση ήρθε το 1-1 από τον Ταμπάκη, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε άτσαλο διώξιμο του Δημόπουλου και με σουτ ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους.

Ο Ηλιόπουλος, όμως, στο 25ο λεπτό αποκατέστησε την «τάξη» για την ομάδα του Βόλου που έχασε την ευκαιρία να πάει με μεγαλύτερο προβάδισμα στα αποδυτήρια, αφού οι Μάντζης (37’) και Ηλιόπουλος (40’) είχαν προσπάθειες στο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχαν πολλές φάσεις και έδειξαν σαν να κατεβάζουν ρυθμό οι γηπεδούχοι, οι οποίοι βέβαια έφτασαν στο 3-1 με τον Λούκας στο 70ο λεπτό.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΒΟΛΟΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ 3-1
ΓΚΟΛ: 10’, 25’ Ηλιόπουλος, 70’ Λούκας – 11’ Ταμπάκης      
ΔΟΚΑΡΙ: 8’ Πίτου Γκαρσία, 37’ Μάντζης, 40’ Ηλιόπουλος      
ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Ουνγιαλίδης (91' Κόκας), Πέντα (58’ Ν’ Γκουέμ), Λούκας Γκαρσία, Πίτου Γκαρσία (76' Κόκκορης), Καμπαγέρο, Ηλιόπουλος, Μάντζης.      
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Πέτρος Δημητρίου): Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Κολλαράς, Μάγκας (46’ Αφράτης), Αποστολόπουλος, Σταματάκης, Κάιο (58’ Κατσάρας), Μαρτίνεθ, Χατζηιωαννίδης, Ταμπάκης (76’ Κατσέρης), Βανκεβάι.     
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πανυτσίδης (Κοζάνης)    
ΒΟΗΘΟΙ: Μπαλιάκας (Κοζάνης), Βρούζος (Πιερίας)    

  

Last modified onΠέμπτη, 07 Φεβρουάριος 2019 00:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep