Με συνταγή... Κουσκουνά

Δεύτερη διαδοχική εντός έδρας νίκη (1-0) για τον ΑΟΧ Κισσαμικό με σκόρερ τον Κουσκουνά κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου.

Γκολ - βαθμούς προσφέρει ο Νίκος Κουσκουνάς στον ΑΟΧ Κισσαμικό. Στην 100ή συμμετοχή του στη Football League ο έμπειρος φορ ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη (1-0) στην αναμέτρηση στα Περιβόλια απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου και ξελάσπωσε την ομάδα του, όπως ακριβώς είχε κάνει και απέναντι στον Καραϊσκάκη Άρτας. Δεύτερη διαδοχική ήττα για την ομάδα της Καλαμαριάς

Οι γηπεδούχοι ένιωθαν μεγάλη την πίεση για την επιστροφή στις νίκες, ώστε να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη και να μπουν στη 10άδα. Από την άλλη πλευρά ο Απόλλων Πόντου είχε να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα. Αυτό της κόπωσης από το ματς της Τετάρτης, των ελλείψεων λόγω αδυναμίας εξασφάλισης επιπλέον εισιτηρίων και της ελλιπούς προετοιμασίας. Αυτά τα στοιχεία εκμεταλλεύτηκε η γηπεδούχος και στο πρώτο ημίχρονο ήταν καταιγιστική.

Στο 14', λοιπόν, ο Κουσκουνάς υποδέχτηκε το... δώρο που έκανε ο Θεοδωρόπουλος απομακρύνοντας λανθασμένα πάνω του και άνοιξε το σκορ για τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Οι «κυανόλευκοι» πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ, αλλά στο 21', το 25', το 43' και το 45' δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Στις τρεις τελευταίες περιπτώσεις ο γκολκίπερ του Απόλλωνα Πόντου είχε σωστές αντιδράσεις και γλίτωσε την εστία του.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Απόλλων Πόντου εμφάνισε καλύτερο πρόσωπο, αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα του αγώνα. Έτσι, ο Κουσκουνάς υπέγραψε - όπως και στο προηγούμενο εντός έδρας ματς με τον Καραϊσκάκη - την επικράτηση με 1-0.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 1-0 

Σκόρερ: 14' Κουσκουνάς

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Τόλι, Σισέ, Ζιούλης, Φαζός, Παπαχρήστος, Σελινιωτάκης, Μουμίν, Σάλιακας (75' Βρεττός), Ρίσκι (83' Χαλκιαδάκης), Κουσκουνάς (89' Κάσσος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Πάτας, Βλάχος, Τσουμάνης, Πουρτουλίδης, Καλαϊτζίδης (84' Μπάμπης), Μπρίτο, Σουντουρά (80' Κυβελίδης), Χασομέρης, Ολαϊτάν.

Διαιτητής: Ανδριανός (Αχαΐας)
Βοηθοί: Οικονόμου (Αχαΐας), Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου)

Last modified onΚυριακή, 03 Φεβρουάριος 2019 17:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep