Χτίζει «κάστρο» στη Δράμα

Η Δόξα νίκησε 1-0 τον ΑΟΧ Κισσαμικό, τρίτη διαδοχική εντός έδρας επικράτηση.

[googlead][/googlead]

Η Δόξα Δράμας επικράτησε εντός έδρας 1-0 του ΑΟΧ Κισσαμικού, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Football League. Τρίτη διαδοχική εντός έδρας για τους Μαυραετούς και τρίτο σερί ματς αήττητοι. Ύστερα από δύο απανωτές νίκες, οι Κρητικοί ηττήθηκαν στο πρωτάθλημα. Άτυχος ο Πέρεθ, δοκάρι για τους ηττημένους ο Σιμόν στα τελευταία λεπτά. Πολλά παράπονα για τους Χανιώτες, που έκαναν λόγο για φαρσοκωμωδία στο δεύτερο ημίχρονο. «Πολλές χαμένες ευκαιρίες και ένα γκολ που μπήκε από φάση όπου στο ξεκίνημα δε δόθηκε φάουλ συνθέτουν το σκηνικό του αγώνα. Συνεχόμενες "εισβολές" σκύλων σε επιθέσεις της ομάδας μας υπήρξαν στο δεύτερο ημίχρονο» ανέφεραν στο facebook.

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να έχασαν στη Δράμα, αλλά απέδειξαν ότι έχουν βελτιωθεί. Έχουν ευκαιρίες για να βάλουν ένα γκολ, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Βρεττός, Κουσκουνάς και Ρίσκι συνέθεσαν ένα εξαιρετικό... τρίδυμο στην επίθεση και έβαλαν δύσκολα στον Μένκα. Οι γηπεδούχοι, αποδείχθηκαν πιο αποτελεσματικοί στο πρώτο μισό και πήγαν στα αποδυτήρια με 1-0 μπροστά στο σκορ.

Στο 40ό λεπτό ο Πέρεθ έδωσε στον Πατράλη, αυτός στον Κρητικό, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ. Ενώ η ομάδα του Βεργέτη είχε πετύχει αυτό που ήθελε, το ημίχρονο έληξε με μια δυσάρεστη εξέλιξη. Ο Πέρεθ τραυματίστηκε, χτύπημα που ενδεχομένως να είναι σοβαρός. Για αυτό με την έναρξη του δεύτερου μισού, στη θέση του πέρασε ο Δούμτσιος.

Ο ΑΟΧ Κισσαμκικός πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης στο δεύτερο 45λεπτο. Στο 52' ο Κουσκουνάς έπιασε... αέρα από θέση βολής, στο 60' ο Αρναρέλλης σούταρε αλλά ο Μένκα μπλόκαρε, ενώ στο 85' ο Σιμόν είχε δοκάρι, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Κάσσος έκανε πλασέ σε κενή εστία, αλλά έδιωξε ο Καψάλης πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. 

Στο 87' ο Λαζαρίδης απέκρουσε το σουτ του Λεμονή για τη Δόξα Δράμας, ενώ στο 98' από πάσα του Μουμίν, ο Τόλι σούταρε δίχως να ευστοχήσει.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΣΚΟΡΕΡ: 40' Κρητικός

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Μένκα, Πεταυράκης, Ανδρέου, Καψάλης, Σιώπης, Μακρής, Πατράλης, Κρητικός (64' Σαμπανίδης), Μάρτινς (61' Λεμονής), Μπαϊκαρά, Πέρεθ (46' λ. τρ. Δούμτσιος).

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Σάλιακας, Σισέ (84' Σιμόν), Φαζός, Παπαχρήστος (46' Τόλι), Γκίνη, Μουμίν, Κουσκουνάς, Βρεττός, Αρναρέλλης (77' Κάσσος), Ρίσκι.

Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας)
Βοηθοί: Δέλλιος (Πέλλας), Γκιόση (Θράκης)

Last modified onΚυριακή, 27 Ιανουάριος 2019 17:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep