Ανατροπή και +8 για Βόλο!

Μεγάλη νίκη του Βόλου απέναντι στην Κέρκυρα, με ανατροπή!

[googlead][/googlead]

Το 2018 έκλεισε με πανηγυρικό τρόπο για τον Βόλο. Η ομάδα της Μαγνησίας βρέθηκε να χάνει 0-1 από την Κέρκυρα, αλλά με αντεπίθεση στα τελευταία δέκα λεπτά επικράτησε 2-1 και αύξησε τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση στους οκτώ βαθμούς!

Ύστερα από ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος, με λίγες καλές φάσεις, το δεύτερο 45λεπτο ήταν όλα τα λεφτά. Στο 66' ο Σιατραβάνης κέρδισε πέναλτι, έπειτα από μαρκάρισμα του Δημόπουλου. Ο διαιτητής Νεοφυτιάδης (Κορινθίας) καταλόγισε την παράβαση και ο Κόντος στο 67' έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του νησιού των Φαιάκων.

Ο Δημήτρης Σπανός έδωσε έμφαση στην άμυνα, περνώντας εκτός τον Σιατραβάνη και ρίχνοντας στο ματς τον Βέρτζο. Οι Θεσσαλοί κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με μακρινό βολέ του Πέντα στο 82' και εντέλει στο 2-1 με πλασέ του Μάντζη μέσα από την περιοχή, το οποίο ήταν το 8ο εφετινό.

Σε δέκα παιχνίδια πλέον η ομάδα του Φερνάντο μετρά εννέα νίκες και μία ισοπαλία (η μία νίκη έχει επιτευχθεί στα χαρτιά), ενώ η ομάδα της Κέρκυρας έμεινε στους 17 βαθμούς, στην 4η θέση.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 82' Πέντα, 88' Μάντζης - 67' πεν. Κόντος

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγιέρο (71' Πίσπας), Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος (75' Φράγκος), Πέντα (90' Ενγκουέμ), Κότο, Μάντζης.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Σανδραβέλης (91' Βίλα), Κούρος, Σπίνουλας, Ιωάννου, Λινάρδος, Ν. Κρητικός (55' Μότα), Κόντος, Ζορμπάς, Τουράμ, Σιατραβάνης (77' Βέρτζος).

Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας)
Βοηθοί: Τίκας (Θεσπρωτίας), Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)

Last modified onΚυριακή, 23 Δεκέμβριος 2018 19:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep