Άγιος Βασίλης... Ρίσκι!

Ο Φινλανδός Ρόοπε Ρίσκι έκανε το καλύτερο δώρο στον ΑΟΧ Κισσαμικό και με χατ τρικ υπέγραψε το πρώτο «διπλό» (3-0) απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας.

Ιδανικό ντεμπούτο για τον Αλέκο Βοσνιάδη στον πάγκο του ΑΟΧ Κισσαμικού στο πρωτάθλημα. Οι Κρητικοί μετρούσαν επτά μήνες χωρίς εκτός έδρας νίκη, αλλά λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα ο Φινλανδός Ρόοπε Ρίσκι ντύθηκε... Άγιος Βασίλης και με τρία γκολ υπέγραψε τη σπουδαία επικράτηση (3-0) επί του Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης!

Δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα για τους Θεσσαλούς, πρώτη εντός και τρίτη διαδοχική μετά και τον διασυρμό τους με 7-0 από τη Λαμία στο Κύπελλο. Μοιραία, λοιπόν, έχασαν έδαφος, ενώ η ομάδα των Χανίων συνέχισε την ανοδική της πορεία και θα κάνει χαρούμενες γιορτές.

Οι φιλοξενούμενοι παρότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς είχαν τον έλεγχο του ματς και στο 19' από σέντρα του Βρεττού ο Ρίσκι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ο Απόλλων Λάρισας δεν βρήκε τρόπο αντίδρασης και στο 36' ο Φινλανδός επιθετικός «χτύπησε» εκ νέου, αυτή τη φορά με προβολή έπειτα από σέντρα του Αποστολόπουλου. Ο ΑΟΧ Κισσαμικός με όπλο το προβάδισμα δύο τερμάτων αρκέστηκε σε καλή διαχείριση και έψαχνε χώρους για να σημειώσει ένα ακόμα γκολ.

Εν τέλει ο Φινλανδός επιθετικός στο 82' ολοκλήρωσε το προσωπικό του σόου και από ασίστ του Καραγιάννη με πλασέ σε κενή εστία διαμόρφωσε το 0-3 για την ομάδα των Χανίων.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 19',36', 82' Ρίσκι

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Κοντοές (31' Γαρυφαλλόπουλος, 68' Καμπέρης), Χατζής, Σουλιώτης, Λουκάο, Καρατάσιος, Πολέτο, Μαρκολίνο, Τασιούλης (80' Γκουντρουμπής).

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Σισέ, Καραγεώργης, Τόλι, Φαζός, Γκίνη, Σελινιωτάκης (87' Χαλκιαδάκης), Ρίσκι, Αποστολόπουλος (71' Καραγιάννης), Αρναρέλλης (81' Τεγούσης), Βρεττός.

Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας)
Βοηθοί: Κουβαλάκης, Τσακίρης (Δράμας)

Last modified onΚυριακή, 23 Δεκέμβριος 2018 16:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep