Πεντάσφαιρος με Καραγκούνη

Με 5-1 επικράτησε ο Πλατανιάς του Ηροδότου στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής στην Football League. Με 5-1 επικράτησε ο Πλατανιάς του Ηροδότου στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής στην Football League.

Mε χατ τρικ του Βασίλη Καραγκούνη, ο Πλατανιάς έφτασε σε ένα εύκολο 5-1 απέναντι στον Ηρόδοτο που εμφανίστηκε αγνώριστος στο γήπεδο.

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί τρομερές δάφνες ποιότητας, ο Πλατανιάς έφτασε σε μια εύκολη νίκη με 5-1 κυρίως χάρη στα πολλά λάθη που έκανε η αμυντική γραμμή του Ηροδότου. Η ομάδα των Χανίων έκλεισε ιδανικά το 2018 που τουλάχιστον στο πρώτο μισό του ήταν από τις χειρότερες χρονιές της σύγχρονης ιστορίας του.

Ο ρυθμός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στα Περιβόλια ήταν αρκετά χαμηλός και είχε λίγες γρήγορες φάσεις και όλα σχεδόν τα γκολ ήρθαν από την αδράνεια των αμυντικών του Ηροδότου. Μάλιστα η ομάδα του Ηρακλείου τελείωσε με δέκα ποδοσφαιριστές, αφού ο Κασμερίδης για να γλιτώσει το έκτο γκολ βγήκε εκτός περιοχής και έδιωξε ενστικτωδώς το σουτ του Νίλι με τα χέρια και έτσι αποβλήθηκε από την διαιτητή της αναμέτρησης Τσιοφλίκη, η οποία έδωσε με χαμόγελο στην κάμερα όλες τις κίτρινες κάρτες.

Το σκορ άνοιξε στο 25ο λεπτό, όταν οι αμυντικοί του Ηροδότου αντί να διώξουν την μπάλα έδωσαν ύψος στη μπάλα και αυτή έφτασε στον Λάζιτς και από εκεί στον Καραγκούνη που με σουτ εκτός περιοχής την έστειλε στα δίχτυα. Στο 42ο λεπτό, σε αντεπίθεση του Πλατανιά, ο Ουές έδωσε στον Λάζιτς και εκείνος με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0. Ακολούθησε η μείωση του σκορ από τον Μωραΐτη (53') και στη συνέχεια ακολούθησε το πάρτι από τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά με δύο γκολ του Καραγκούνη (67', 85') και ένα του Νίλι (74').     

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ  

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ 5-1  
ΓΚΟΛ: 25' Καργκούνης, 42' Λάζιτς, 67' Καραγκούνης, 74' Νίλι, 85' Καραγκούνης - 53' Μωραΐτης   
ΚΟΚΚΙΝΗ: 90' Κασμερίδης  
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Κόρτσταμ, Ρουσσάκης, Πουρζιτίδης, Παπανικολάου, Ουές, Μποσέτι (81' Μάικιτς), Τσαμούρης (66' Σινγκ), Καραγκούνης, Μπιανκόνι, Λάζιτς (59' Νίλι).  
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Αρμάντο Φουτσίνι): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Δαμιανάκης, Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης, Αργκιλέσι (82' Κοντογιάννης), Κασαπάκης (70' Φουκαράκης), Μωραΐτης (85' Αμαραντίδης), Μασάδο, Κονέ.  
ΔIAITHTHΣ: Τσιοφλίκη (Λάρισας)  
ΒΟΗΘΟΙ: Νίκζας, Μάνος (Λάρισας)  

     

 

Last modified onΚυριακή, 23 Δεκέμβριος 2018 00:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep