Διπλό αναρίχησης με Λινάρδο

Νίκη με 2-1 για την Κέρκυρα μέσα στην Κρήτη επί του Εργοτέλη χάρη σε δύο γκολ του Παναγιώτη Λινάρδου, ο οποίος έδωσε το 4ο διαδοχικό τρίποντο στην ομάδα του.

Σημαντική νίκη πήρε η Κέρκυρα μέσα στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον Εργοτέλη, ο οποίος έβγαλε τα ποιοτικά στοιχεία που έχει δείξει από την αρχή του πρωταθλήματος, αλλά η ομάδα του Ιονίου με δύο γκολ του Παναγιώτη Λινάρδου βρήκε τις λύσεις και τον τρόπο να φύγει με τη νίκη (2-1) από το γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού.

Ο Εργοτέλης αναγκάστηκε να αγωνιστεί στο γήπεδο του Ηροδότου επειδή στο Παγκρήτιο γίνεται επανασπορά και έτσι έδωσε ένα κρίσιμο παιχνίδι για εκείνον σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν τον γνώριζε καλά. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων δεν έβγαλαν φάσεις και ποιότητα με αποτέλεσμα να γίνουν ελάχιστες φάσεις και από τις δύο πλευρές.

Αυτή η σχετική αδράνεια άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου έδειξαν διάθεση και οι δύο να αυξήσουν την επιθετικότητά τους ώστε να φτάσουν στη νίκη. Ο Λινάρδος ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 51ο λεπτό με ωραία κεφαλιά έπειτα από πάσα του Κούρου, ενώ γρήγορα έψαξε την ισοφάριση ο Εργοτέλης. Αρχικά πίεσε, αλλά στη συνέχεια βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει με τον Έφορντ (59').

Ο Παναγιώτης Λινάρδος ήταν πάλι εκείνος που βρήκε τη λύση για το δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με σουτ έπειτα από ωραίο γύρισμα του Κόντου. Πάλι ο τυπικά γηπεδούχος έψαξε την ισοφάριση και πίεσε αρκετά ψηλά την ομάδα της Κέρκυρας που, όμως άντεξε και κράτησε τους τρεις βαθμούς χάρη και σε δύο καλές επεμβάσεις του Κουτζαβασίλη.   

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ  

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 1-2  
ΓΚΟΛ: 59' Έφορντ - 51' Λινάρδος, 71' Λινάρδος  
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Οικονόμου, Λαμπάκης (58' Κουατένγκ), Μαζουλουξής (74' Γιακούμπου), Μπάτζιος, Μπρους, Τσέλιος, Κοζορώνης, Σταθόπουλος (46' Μπουτσάκης), Ιατρούδης, Έφορντ.                                                                                     
ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Σανδραβέλης, Κούρος, Ιωάννου, Σπίνουλας, Κρητικός, Ζορμπάς, Σιατραβάνης (70' Βίλα), Λινάρδος (79' Νίκιτς), Κόντος (88' Βέρτζος), Τουράμ.  
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αγγελάκης (Μακεδονίας)  
ΒΟΗΘΟΙ: Αϊναλής  - Φράγιος (Μακεδονίας)  

      

Last modified onΚυριακή, 09 Δεκέμβριος 2018 01:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep