«Εκτέλεσε» τα Τρίκαλα ο Πλατανιάς

Ο Πλατανιάς νίκησε 2-0 τον ΑΟ Τρίκαλα και έφτασε τους 15 βαθμούς σε επτά ματς.

Την πάρα πολύ καλή του πορεία στη Football League συνέχισε ο Πλατανιάς. Η ομάδα των Χανίων επικράτησε 2-0 των Τρικάλων στα Χανιά, διατήρησε το αήττητο σε επτά παιχνίδια και έφτασε τους 15 βαθμούς! Ο ΑΟΤ, στον πάγκο του οποίου κάθισε για πρώτη φορά ο Θωμάς Γράφας, μπορεί να μπήκε καλύτερα στο ματς, αλλά μετά το πρώτο τέταρτο οι Κρητικοί ανέλαβαν τα ηνία.

Το 1-0 έγινε στο 27', όταν από σέντρα του Ουές, ο Νίλι έκανε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να γράψουν το 2-0 πριν ολοκληρωθεί το 45λεπτο, αλλά στο σουτ του Παπανικολάου μέσα από την περιοχή και δεξιά «έβγαλε» με το πόδι ο Ταΐρης.

Τελικά το δεύτερο γκολ για το σύνολο του Γιάννη Τάτση σημείωσε στο 48' ο Μπιανκόνι με εξαιρετική προσπάθεια και σουτ από τη μικρή περιοχή, σε φάση κατά την οποία ο Βραζιλιάνος, που έφτασε τα τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα, «εξουδετέρωσε» τον Συριόπουλο.

Τα λεπτά περνούσαν, τα Τρίκαλα αδυνατούσαν να απειλήσουν και άξια αναφοράς ήταν το δοκάρι του Τριανταφυλλάκου σε εκτέλεση φάουλ στο 89' και ένα σουτ του Νιάρου λίγο νωρίτερα που κατέληξε άουτ. Τα Τρίκαλα παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ρουσσάκης, Καραγκούνης, Ουές, Μποσέτι, Τσαμούρης, Σινγκ (82' Παπουτσογιαννόπουλος), Παπανικολάου (73' Πουρζιτίδης), Μπιανκόνι (88' Λάζιτς), Νίλι, Κόρτσαμ.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Γκόλιας (83' Τριανταφυλλάκος), Γκότοβος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Γιουκαρής, Γκουγκούδης (65' Νιάρος), Συμελίδης, Καπός, Σταματάκος (53' Γκατσολάρι).

Διαιτητής: Κολυτάς (Λασιθίου)
Βοηθοί: Οικονόμου (Δυτ. Αττικής), Καραθανάσης (Αν. Αττικής)

Last modified onΚυριακή, 02 Δεκέμβριος 2018 01:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep