Έδειξε δείγματα Δόξας

Η Δόξα Δράμας πήρε σπουδαίο τρίποντο στο Αιγίνιο και κέρδισε θέσεις στην βαθμολογία. Η Δόξα Δράμας πήρε σπουδαίο τρίποντο στο Αιγίνιο και κέρδισε θέσεις στην βαθμολογία.

Δείγματα ζωντάνιας έδειξε η Δόξα Δράμας με τη νίκη (3-1)  και την αποτελεσματικότητα της απέναντι στον Αιγινιακό στην Βόρεια Πιερία. 

Η Δόξα Δράμας σημείωσε τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα της Football League και αυτή τη φορά ήταν αρκετά τόσο αγχωτική όσο η πρώτη που ήταν στα Τρίκαλα την 1η αγωνιστική. Η ομάδα της Δράμας κατάφερε να προηγηθεί αρκετά νωρίς στο σκορ με 2-0 (19' Πέρεθ - 30' Κρητικός), αλλά ο Αιγινιακός ξαναμπήκα άμεσα στο ματς χάρη στο λάθος του Μένκα, ο οποίος έχασε την μπάλα από τα χέρια του και ο Παπαδόπουλος μείωσε σε 2-1 στο 35ο λεπτό.

Από εκεί και πέρα υπήρχαν αρκετές φάσεις και από τις δύο πλευρές, αλλά αυτός που αύξησε πάλι την διαφορά ήταν ο Νίκος Κουσκουνάς που με σουτ στο 53ο λεπτό σημείωσε το καλύτερο γκολ της αναμέτρησης, ενώ νωρίτερα είχε και δοκάρι (44'). Στη συνέχεια κυριάρχησαν τα σουτ έξω από την περιοχή, κυρίως από τους γηπεδούχους με τους Έππα και Δούμτσιο που μπήκαν ως αλλαγές να απειλούν την εστία της Δόξας Δράμας.    

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ 

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1-3  
ΓΚΟΛ: 35' Παπαδόπουλος - 19' Πέρεθ, 30' Κρητικός, 53' Κουσκουνάς  
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Μιρσάντ Γιονούζ): Καραγκιόζης, Ορφανίδης (58' Δούμτσιος), Σ. Τοπαλίδης, Πετρούσης, Στάνιτς, Πολύζος, Λάσκαρης, Μαρκόφσκι, Παπαδόπουλος (72' Δημήτρουλας), Πέριτς, Πιαστόπουλος (58' Έππας).   
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Μένκα, Πεταυράκης (67' Βιτλής), Ριζογιάννης, Ανδρέου, Κρητικός, Κουσκουνάς, Κρουθ, Σιώπης, Καψάλης (61' Ρουγκάλας), Πέρεθ (82' Σαμπανίδης), Μακρής.  
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας)  
ΒΟΗΘΟΙ: Τζιουβάρας (Κοζάνης), Κηλικιώτης (Ξάνθης)  

  ,        

Last modified onΚυριακή, 25 Νοέμβριος 2018 19:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep