Τρίποντο από... λάθος

Ο Πλατανιάς επικράτησε πάλι εκτός έδρας έπειτα από λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα. Ο Πλατανιάς επικράτησε πάλι εκτός έδρας έπειτα από λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Ο Πλατανιάς πήρε ακόμη μια εκτός έδρας νίκη με λάθος τερματοφύλακα, αυτή τη φορά με 1-0 κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου. 

Ο Απόλλων Πόντου κατέβηκε για ακόμη μια φορά με περιορισμένο αριθμό επιλογών στον αγωνιστικό χώρο και αυτό του κόστισε τόσο στο καθαρό μυαλό, όσο και στις λύσεις από τον πάγκο όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 χάρη στο γκολ του Νίλι. Δεν βρήκε αντίδοτο και έτσι ηττήθηκε από τον Πλατανιά με 1-0 παρότι η ομάδα της Καλαμαριάς ήταν εκείνη που πίεζε στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. 

Το παιχνίδι δεν είχε σπουδαίο ρυθμό και φάσεις και έμοιαζε σαν να ήξεραν τι ζητούσαν τακτικά οι δύο προπονητές μέσα στον «κακό» αγωνιστικό χώρο. Ο Πλατανιάς είχε περισσότερο το μυαλό του στην άμυνα και ήξερε πως θα μπορούσε να απειλήσει σε αντεπιθέσεις, ενώ ο Απόλλων Πόντου είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς να βρίσκει διαδρόμους στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας των Χανίων. 

Αυτή η καλή συμπεριφορά στην άμυνα δεν «χάλασε» ούτε μετά την κόκκινη κάρτα που είδε ο Στέλιος Ποζατζίδης στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, λίγα λεπτά μόλις μετά το γκολ του Πλατανιά με τον Νίλι. Στο 43ο λεπτό, ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Πόντου, Κώστας Θεοδωρόπουλος, έκανε μια παρακινδυνευμένη πάσα και ο Νίλι κέρδισε την μπάλα και την έστειλε στην εστία για να δώσει ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο τη νίκη στους φιλοξενούμενους σε μια φάση που «θυμίζει» τον τρόπο που κέρδισε ο Πλατανιάς και στην Άρτα με τον Καραϊσκάκη. 

Η αποβολή του Στέλιου Ποζατζίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα έφερε ανισορροπία, αλλά αυτή δεν φάνηκε ιδιαίτερα στον αγωνιστικό χώρο και λιγοστές ήταν οι στιγμές που απειλήθηκε η εστία του Γκοτ, ο οποίος είχε πολύ καλές επεμβάσεις όταν χρειάστηκε. Στα αρνητικά οι τραυματισμοί του Ρουσσάκη και του Τσουμάνη που μάλλον μοιάζουν σοβαροί και προέρχονται από τον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. 

Η ομάδα της Καλαμαριάς έμεινε και εκείνη με δέκα ποδοσφαιριστές στο τέλος, αφού είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σουντουρά και αύξησε ακόμη περισσότερο τα προβλήματα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη για την συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ  0-1  
ΓΚΟΛ: 43' Νίλι   
ΚΟΚΚΙΝΗ: 88' Σουντουρά  - 45' Στέλιος Ποζατζίδης   
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Γεωργιάδης, Τσουμάνης (45' Δαλιανόπουλος), Θεολόγου, Αμαραντίδης, Δημητριάδης, Πουρτουλίδης, Σπόλιαριτς, Σουντουρά, Καλαϊτζίδης, Κυβελίδης.   
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Τσαμούρης, Μποσέτι, Κόρτσταμ, Ρουσσάκης (32' Πουρζιτίδης), Νίλι, Παπανικολάου (85' Μάικιτς), Στ. Ποζατζίδης, Καραγκούνης, Ουές, Μπιανκόνι (80' Σινγκ).  
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)  
ΒΟΗΘΟΙ: Στεφανής (Καρδίτσας), Καλύβας (Φθιώτιδας)  

 

 

 

  

Last modified onΣάββατο, 17 Νοέμβριος 2018 18:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep