«Τούρμπο» ο Εργοτέλης

Η ομάδα του Ηρακλείου νίκησε 3-0 τα Τρίκαλα και έκανε το «τέσσερα στα τέσσερα» στη Football League.

[googlead][/googlead]

Τέτοιο ξεκίνημα στη Football League δεν το περίμεναν ούτε οι ίδιοι οι άνθρωποι του Εργοτέλη. Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε 3-0 του ΑΟ Τρίκαλα στο Παγκρήτιο για την 4η αγωνιστική και κατέκτησε, έτσι, την τέταρτη νίκη της!

Οι γηπεδούχοι του Νίκκι Παπαβασιλείου μπήκαν πολύ καλύτερα στο παιχνίδι, είχαν την κατοχή της μπάλας και κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ με πέναλτι που αμφισβητήθηκε έντονα. Σύμφωνα με τον διαιτητή Μπακογιάννη ο Συριόπουλος ανέτρεψε τον Τσέλιο και ο Κοζορώνης στο 37' άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα (1-0). Οι κιτρινόμαυροι συνέχισαν να είναι ανώτεροι από τον ΑΟΤ, ο οποίος απείλησε στο 49' με τον καλύτερό του παίκτη, τον Συμελίδη, αλλά στο 53' έγινε το 2-0. Από πάσα του Ιατρούδη ο Μπουτσάκης με σουτ βρήκε δίχτυα για τους Κρητικούς.

Ο ίδιος παίκτης τρία λεπτά μετά θα μπορούσε να σημειώσει και δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Οι Θεσσαλοί συνέχισαν να δείχνουν κακό πρόσωπο και η υπεροχή του Εργοτέλη «σφραγίστηκε» με τρίτο τέρμα. Ο Έφορντ άνοιξε τη μπάλα στον Ιατρούδη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με ωραίο σουτ έκανε το 3-0!

Η εμφάνιση αυτή θα πρέπει να προβληματίσει τα Τρίκαλα, τα οποία έμειναν στο τρίποντο, αυτό που κατέκτησαν την προηγούμενη αγωνιστική με τον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡΣ: 37' πεν. Κοζορώνης, 53' Μπουτσάκης, 76' Ιατρούδης

ΔΟΚΑΡΙ: 56' Μπουτσάκης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Γιακούμπου, Οικονόμου (76' Μαζουλουξής), Μπάτζιος, Κοζορώνης, Μπουτσάκης (75' Καπνίδης), Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης, Έφορντ, Σταθόπουλος (58' Μπουρσέλης).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταΐρης, Πάνος, Γκόλιας, Συριόπουλος, Γκότοβος, Τσιάρας, Γκουγκούδης (54' Καπός), Γιουκαρής (54' Σταματάκος), Συμελίδης, Τριανταφυλλάκος, Βανκεβάι (60' Νιάρος).

Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθήνας)
Βοηθοί: Νιδριώτης (Αθήνας), Πριόνας (Εύβοιας)

Last modified onΣάββατο, 17 Νοέμβριος 2018 20:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep