Ιστορική νίκη Ηροδότου

Πανηγυρικά επέστρεψε μετά από 35 χρόνια στην δεύτερη κατηγορία η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, η οποία επικράτησε με 1-0 του Αήττητου.  

Ο Ηρόδοτος αγωνίστηκε στο γήπεδο του για την Β’ Εθνική μετά από 35 χρόνια και κατάφερε να το συνδυάσει με μια σπουδαία νίκη επί του Αήττητου με 1-0 χάρη στο γκολ του Αλέξανδρου Σμυρλή στο 80ο λεπτό.  Το ξεκίνημα ήταν νευρικό και για τους δύο αντιπάλους, αλλά με τον Αήττητο να βρίσκεται πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή και να ψάχνει φάσεις.  

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο, με το πρώτο από τον Φουκαράκη με σουτ για τον Ηρόδοτο και το δεύτερο με τον Γροντή σε εκτέλεση φάουλ στο 41ο λεπτό.  Ο Αήττητος έκανε πολύ νωρίς την πρώτη του αλλαγή, αφού μόλις στο 8ο λεπτό δέχθηκε χτύπημα με κάκωση και πέντε ράμματα στο φρύδι για τον αρχηγό μας, Τάσο Χριστοφιλέα, ο οποίος έδωσε τη θέση του στον Μουστάκη.  

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι έδειξαν ακόμη πιο αγχωμένοι, αλλά είχαν καλή αμυντική λειτουργία και τον Κουράκη σε καλή μέρα, αφού έσωσε αρκετές φορές την εστία του.  Στο 80ο λεπτό, ο Μασάδο έκανε κούρσα από αριστερά, έφτασε στα όρια της περιοχής και γύρισε στον Σμυρλή, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Ηροδότου.      

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΑΗΤΤΗΤΟΣ 1-0  
ΓΚΟΛ: 80' Σμυρλής  
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Κουράκης, Προβιδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Κανδυλάκης, Φραγκουλάκης, Κασαπάκης (76' Αργκιλέσι), Μάκο (46' Σμυρλής), Μασάδο, Φουκαράκης (65' Αμαραντίδης), Κωνσταντινίδης.   
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Κοκκαλάς, Χριστοφιλέας (8' Μουστάκης), Μάγκας, Ηρακλής, Κασνέτση, Κολλαράς (55' Μανωλάς), Χαντί, Γροντής, Νηκλιτσιώτης, Μαρουκάκης, Σπυρόπουλος (83' Βασιλείου).   
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκούλας (Λέσβου)  
ΒΟΗΘΟΙ: Ψύλος (Λέσβου), Οικονόμου (Δυτ. Αττικής)  

  

 

Last modified onΠέμπτη, 08 Νοέμβριος 2018 16:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep