Αφεντικό με το καλημέρα

Ο Ηρακλής νίκησε 1-0 τον Ηρόδοτο και μπήκε με το δεξί στην Football League.

Αφεντικό της κατηγορίας θέλει να γίνει ο Ηρακλής και… φρόντισε να το δείξει με το καλημέρα. Μόλις στο 9’, ο Γηραιός έδειξε τις διαθέσεις του με τον συνήθη… ύποπτο στις πρεμιέρες, τον Εμάνουελ Περόνε, που χρίστηκε σκόρερ για τρίτη φορά σε πρεμιέρα στην τέταρτη σεζόν του με τη φανέλα του Ηρακλή.

Ο Αργεντινός επιθετικός σημείωσε με κεφαλιά το 1-0 στο 9’, ενώ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και στο 37’, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Νωρίτερα, στο 31’, είχε ακυρωθεί και πάλι τέρμα των γηπεδούχων, όταν ο Ζιαμπάρης  σούταρε, ο διαιτητής Δραγούσης (Κιλκίς) έδειξε σέντρα, αλλά ο πρώτος βοηθός Κωτούλας από τον ίδιο σύνδεσμο σήκωσε το σημαιάκι.

Το δεύτερο μέρος ανήκε και πάλι στους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν την κατοχή, έχασαν κάποιες ευκαιρίες κυρίως με τους Κουτρομάνο (64’), Κλέιτον (79’), χωρίς ωστόσο, να δείξουν το ίδιο επιθετικό πνεύμα που είχαν και στο πρώτο μέρος. Πήραν μία επαγγελματική νίκη (1-0) απέναντι σε μία ομάδα, που έπαιζε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι. Βέβαια, και οι Κρητικοί του Αρμάντο Φουτσίνι είχαν τις στιγμές τους στο Καυτανζόγλειο, όμως υποκλίθηκαν στην ανωτερότητα των γηπεδούχων.

ΗΡΑΚΛΗΣ- ΗΡΟΔΟΤΟΣ: 1-0

ΣΚΟΡΕΡ: Περόνε (9')

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Κούσας, Ζιαμπάρης, Μουμίν, Παναγιωτούδης (69’ Μενδρινός), Πασάς, Ντούνης (85’ Ταϊανάν), Χασομέρης (61’ Ρόβας), Περόνε, Κλέιτον.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Αρμάντο Φουτσίνι): Κουράκης, Μπάμπης, Προβυδάκης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης, Φραγκουλάκης, Κασαπάκης (77’ Αμαραντίδης), Αυγενικού (54’ Αργκιλέσι), Μωραΐτης, Κωνσταντινίδης, Σμυρλής (33’ Μασάδο).

Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Κωτούλας (Κιλκίς), Κρυωνάς (Σερρών)

Last modified onΣάββατο, 27 Οκτώβριος 2018 17:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep