Με αέρα... Γροντή

Αήττητος και Εργοτέλης έμειναν στο 1-1 για τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος. Αήττητος και Εργοτέλης έμειναν στο 1-1 για τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αήττητος Σπάτων και Εργοτέλης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 χάρη σε ένα γκολ συνεργασίας του Γροντή με τον... αέρα.  

Σε μια αναμέτρηση που έγινε κάτω από πολύ δυνατό αέρα, δεν ήταν δυνατόν να μην έχει και εκείνος ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος. Έτσι, προέκυψε η ισοπαλία (1-1) στο Δημοτικό γήπεδο Σπάτων μεταξύ του Αήττητου και του Εργοτέλη στην πρεμιέρα των «32» του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Ηρακλείου κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να προηγηθεί με σουτ του Καπνίδη στο 42', σε μία φάση όπου ο αέρας δεν βοήθησε τον Κοκκαλά να μπλοκάρει έπειτα από προσπάθεια του Ιατρούδη. Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 80ό λεπτό, όταν ο Γροντής προσπάθησε να κάνει σέντρα από δεξιά και η μπάλα με τη βοήθεια του αέρα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.  

Οι δύο ομάδες δυσκολεύτηκαν να παίξουν σωστό ποδόσφαιρο, αφού δεν μπορούσαν να γυρίσουν σωστά τη μπάλα και έτσι το παιχνίδι πήγε στις κοντινές μεταβιβάσεις και τη δύναμη που έφερε σκληρές μονομαχίες και πολλές κίτρινες κάρτες. Ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, ενώ η ομάδα του Αήττητου έκανε τη δική της αντεπίθεση στο τελευταίο 20λεπτο και πίεσε παραπάνω, με αποτέλεσμα να έρθει και το γκολ για το 1-1.

Στον ίδιο όμιλο βρίσκονται ο ΠΑΟΚ και ο Άρης, οπότε οι πιθανότητες να γίνει η έκπληξη και να προκριθεί ένας εκ των Αήττητου, Εργοτέλη μειώνονται μετά τη μεταξύ τους ισοπαλία.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ  

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-1  

ΓΚΟΛ: 80' Γροντής - 42' Καπνίδης  

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Σούλης Παπαδόπουλος): Κοκκαλάς, Μουστάκης, Κολλαράς, Χριστοφιλέας, Μάγκας, Χαντί (60' Χατζηιωαννίδης), Ηρακλής, Κασνέτση (67' Σπυρόπουλος), Ματσούκας (84' Σταματάκης), Γροντής, Μαρουκάκης  

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Μαζουλουξής, Γιακούμπου, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μπρους, Τσέλιος, Μπουτσάκης (73' Κοζορώνης), Ιατρούδης, Καπνίδης (85' Ροβίθης), Έφορντ.

ΔΙΑΤΗΤΗΣ: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής)

ΒΟΗΘΟΙ: Ψηλός (Λέσβου), Νικολάου (Αθηνών)

Last modified onΤετάρτη, 26 Σεπτέμβριος 2018 19:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep