«Αέρας» ο Βόλος

Ο Βόλος συνέτριψε με 5-1 τον Απόλλωνα Λάρισας στη Θεσσαλία για το Κύπελλο.

[googlead][/googlead]

Η πρεμιέρα του Βόλου στους ομίλους του Κυπέλλου ήταν εξαιρετική. Οι Θεσσαλοί επικράτησαν 5-1 του Απόλλωνα Λάρισας, σε πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι, που εκτός από τα έξι γκολ είχε δύο δοκάρια και κλασικές ευκαιρίες. Αξιοσημείωτο ότι τα τρία τέρματα σημειώθηκαν μέσα σε οκτώ λεπτά.

Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο του Βόλου, ανάμεσα σε δύο ομάδες που αγωνίστηκαν επιθετικά και που έφτασαν σε σημαντικές ευκαιρίες. Μπορεί οι γηπεδούχοι να μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση, με τον Μάντζη να χάνει τετ α τετ (απέκρουσε ο Κουτογλίδης), αλλά οι Θεσσαλοί κατόρθωσαν να ισορροπήσουν και να αστοχήσουν στο 18' με τον Μαρκολίνο.

Στο 21' ο γκολκίπερ του Απόλλωνα Λάρισας έκανε λανθασμένη εκτέλεση της φάσης, δεν έδιωξε, ο Μάντζης πρόλαβε το τάκλιν του Κοντοέ και με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο ημίωρο οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά σε δεύτερο γκολ, αλλά το πλασέ του Γκαλίτσιου στην κίνηση πέρασε άουτ.

Οι Βραζιλιάνοι του Απόλλωνα Λάρισας έδειξαν ποιοτικά στοιχεία, συνεργάστηκαν καλά και στο 38' το πλασέ του Μαρκολίνο κατέληξε στο αριστερό δοκάρι. Την τελευταία άξια αναφοράς ευκαιρία είχε η ομάδα του Φεράντο, όταν ο Μάντζης ντρίμπλαρε τον Σουλιώτη, σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Με την έναρξη του β' μέρους οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 1-1, όταν μετά από λανθασμένο υπολογισμό της μπάλας του Ουνγιαλίδη, ο Λίταινας με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Καραγκιολίδη στο 47'. Οι παίκτες του Μαρσέο Τροΐζι άσκησαν σημαντική πίεση στον Βόλο και έφτασαν κοντά σε δεύτερο γκολ με Λουκάο (58') και Μαρκολίνο (60'), αλλά κόντρα στη ροή του ματς, το 2-1 σημείωσαν οι γηπεδούχοι.

Ο Κότο στο 61' έκανε σέντρα σουτ, η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι και στα δίχτυα. Αυτό το τέρμα αποσυντόνισε πλήρως τους Θεσσαλούς, που δέχτηκαν άλλα δύο τέρματα. Στο 65' με πλασέ του Πέντα στο δεύτερο δοκάρι από σέντρα του Πέντα και στο 69' με τον Μάντζη που κρέμασε τον Κουτογλίδη. Ο Πέντα στο 71' παραλίγο να κάνει το 5-1, όταν το σουτ έξω από την περιοχή κατέληξε στο οριζόντιο. Αυτό τελικά σημείωσε στο 82' ο Πίτου Γκαρσία με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 21', 69' Μάντζης, 61' Κότο, 65' Πέντα, 82' Πίτου Γκαρσία - 47' Λίταινας

ΒΟΛΟΣ (Χ. Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Ρούσσος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγιέρο, Πίτου Γκαρσία (83' Κορέλας), Κότο, Πέντα, Ηλιόπουλος (58' Δόρης), Μάντζης (75' Πίσπας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μ. Τροΐζι): Κουτογλίδης, Σκούπρα, Σουλιώτης, Κοντοές, Κουρτεσιώτης, Χατζής, Λούκας Ράμος, Λίταινας, Μαρκολίνο (85' Κοντοθανάσης), Τασιούλης (79' Καμπέρης), Λουκάο.

Last modified onΤετάρτη, 26 Σεπτέμβριος 2018 00:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep