Ισοπαλία με νέα πρόσωπα

Ο Καραϊσκάκης Άρτας και η Κέρκυρα αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Ντεμπούτο Μαχαίρα, Σιατραβάνη.

Ανταγωνιστικός εμφανίστηκε στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων ο Καραϊσκάκης Άρτας στην εντός έδρας φιλική αναμέτρηση της Κυριακής (26/08) απέναντι στην Κέρκυρα. Οι «πράσινοι» παρουσία 300 οπαδών κράτησαν τους Φαίακες στο 0-0 και έδειξαν καλό πρόσωπο. Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά τους έλειψε το γκολ.

Από πλευράς γηπεδούχων έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του ο Δημήτρης Μαχαίρας, ενώ για την ομάδα του Ιονίου έπαιξε για πρώτη φορά ο Σάββας Σιατραβάνης και ο Πορτογάλος Μινγκάσος για τον οποίο σας είχε ενημερώσει πρώτο το FL News. Σημειώνεται ότι στο 65' αποβλήθηκε λόγω διαμαρτυείας ο προπονητής της Κέρκυρας, Δημήτρης Σπανός.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

22΄: Ο Άλεξιτς άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Ψιάνο, ο οποίος «πάτησε» περιοχή κάνοντας τη σέντρα-σουτ, όμως ο Κουτζαβασίλης έδιωξε σε κόρνερ.
25΄: Ο Ψιάνος έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου και έδωσε στον Λίτσκα, με τον τελευταίο να σουτάρει εκτός περιοχής και την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
28΄: Σέντρα του Κόντου από την αριστερή πλευρά και σουτ του Βίλα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μπλόκαρε ο Στεφανάκος.
40΄: Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κόντου από τα δεξιά, ο Ιωάννου αφύλακτος έστειλε με κεφαλιά την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
51΄: Σουτ του Γεωργακόπουλου λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή της ΑΕ Καραϊσκάκης, η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.
55΄: Σε αντεπίθεση, οι παίκτες του Καραϊσκάκη άλλαξαν ωραία την μπάλα και ο Χούσος έκανε φαλτσαριστό σουτ από το ημικύκλιο, αλλά ο Κουτζαβασίλης απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
73΄: Μακρινό σουτ από τον Μαχαίρα, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Κέρκυρας.
78΄: Ο Αναστασόπουλος επιχείρησε σουτ από αρκετά μακρινή απόσταση, μπλόκαρε χωρίς δυσκολία ο Στεφανάκος.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Στεφανάκος (80' Μούτσα), Καραγιαννίδης (88' Βασίλας), Καπίας (70' Χρούσιελ), Παπανίκου (76' Καψάλης), Παναγιώτου (70' Μπεκατώρος), Παντίδος (46' Μαχαίρας), Χούσος (76' Γυφτοκώστας), Ψιάνος (70' Μασούρας), Παπαδόπουλος (70' Κυριάκης), Άλεξιτς (82' Κούσης), Λίτσκας (46' Ματθαίου).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης (58' Αθανασόπουλος), Αναστασίου (46' Βέρτζος), Σπίνουλας (46' Σανδραβέλης), Ιωάννου, Θεοδωράκης (46' Παναγιωτίδης), Ινάσιο (46' N. Κρητικός), Νίκιτς (46' Αναστασόπουλος), Κόντος (46' Μινγκάσος), Ζορμπάς (46' Σιατραβάνης), Κρητικός Σ. (46' Γεωργακόπουλος), Βίλα (80' Λαμπόγλου).

Last modified onΚυριακή, 26 Αύγουστος 2018 23:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep