Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βυσσινί καλπασμός στα Γιάννινα

Εντυπωσιακή η Λάρισα κέρδισε 3-1 τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

 

 

Εντυπωσιακή η Λάρισα γέμισε με ελπίδες τους οπαδούς της, παρουσιάζοντας μία άκρως πειστική εικόνα στο φιλικό με τον ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες». Οι Βυσσινί κέρδισαν με 3-1 τους Γιαννιώτες, οι  οποίοι σε αντίθεση με την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, εμφάνισαν αρκετές αδυναμίες μόλις δέκα μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σε μεγάλη μέρα ο Μπόα Μόρτε, ξεδίπλωσε το ταλέντο του κάνοντας άνω κάτω την αντίπαλη άμυνα. Η ΑΕΛ σε ένα εκρηκτικό δεύτερο ημίχρονο, προηγήθηκε με κεφαλιά του Σαϊτιώτη στο 49' μετά από κόρνερ του Νεμπεγλέρα. Στο 56' ο Μπόα Μόρτε είχε δοκάρι, ενώ ένα λεπτό μετά ο Σεσίνια νίκησε τον Κηπουρό για δεύτερη φορά. Ο ΠΑΣ απάντησε στο 80' χάρη στη καρφωτή κεφαλιά του Μπεσέρα έπειτα από σέντρα του Μπακαγιόκο. Η νίκη όμως της Λάρισας πήρε διαστάσεις θριάμβου με τον Καρανίκα στο 90'.

Τραυματίες αποχώρησαν για τον ΠΑΣ οι Χουτ και Βίλα. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Ζαουάντ Ζαϊρί, που αποθεώθηκε από τους 1.200 οπαδούς του «Αγιαξ» της Ηπείρου. Ο Μαροκινός θα ανακονωθεί λογικά την Παρασκευή (19/08).

Οι συνθέσεις:


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:
Ταμπάσης (46' Κηπουρός), Μπουζίντ, Χουτ (18' Βάντερσον 46΄Κώτσιος 72' Οικονόμου), Λίλα (46' Πάντος), Μιχαήλ, Τζημόπουλος (46' Κεϊτά), Ανδράλας (46' Πατσατζόγλου), Μπεσέρα, Βίλα (23' Γεωργίου), Τζάνης (46' Ντε Βισέντι), Κουέβας (46' Μπακαγιόκο).

ΛΑΡΙΣΑ: Σωτηρίου, Παπαγεωργίου (89' Ρέντζας), Βενετίδης (73' Κατσιαρός), Κολοβέτσιος (83' Ααράμπ), Καλί, Μπόα Μόρτε (63' Χατζής), Νεμπεγλέρας, Σιατραβάνης (83΄Καρανίκας), Σεσίνια (61' Πλιάγκας), Γκονζάλεζ (46' Χασομέρης), Σαϊτιώτης (69' Ιγγλέσιας).

Last modified onΤετάρτη, 31 Αύγουστος 2011 00:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep