Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εμεινε... στην Πάτρα

Η Καλλιθέα άφησε τις ελπίδες της για άνοδο στην Πάτρα και η Παναχαϊκή που δεν "το έπαιξε" αδιάφορη ελπίζει σε αδυναμία ομάδων να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα για να πάρει τη θέση τους. Η Καλλιθέα άφησε τις ελπίδες της για άνοδο στην Πάτρα και η Παναχαϊκή που δεν "το έπαιξε" αδιάφορη ελπίζει σε αδυναμία ομάδων να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα για να πάρει τη θέση τους.

Η Καλλιθέα ηττήθηκε από την Παναχαϊκή που δεν το "έπαιξε" αδιάφορη και "έδωσε" την άνοδο στον Πλατανιά με δύο εκπληκτικά γκολ από τον Ουρτάδο και τον Φουρτάδο.

Η Καλλιθέα χρειαζόταν έστω την ισοπαλία για να παίξει στο γήπεδο της τον τελικό ανόδου με τον Πλατανιά. Αυτό βέβαια δεν φάνηκε μέσα στο γήπεδο με την αθηναϊκή ομάδα να κάνει το πρώτο της σουτ στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από ένα εκπληκτικό γκολ του Ουρτάδο και ξύπνησαν για να διεκδικήσουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το γκολ του Μαρουκάκη έφερε την Καλλιθέα πάλι σε τροχιά ανόδου, αλλά το φάουλ του Φουρτάδο ήταν κεραυνός και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Τακίδη που σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης χρειάστηκε να κάνει πολλές επεμβάσεις για να κρατήσει της ελπίδες της η ομάδα της Αθήνας και να μην δεχθεί γκολ.

Η Παναχαϊκή βρέθηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας των play off και θα αναζητήσει τη νίκη μέσα στην Καλλονή ώστε να έχει "πλεονέκτημα" στην περίπτωση που κάποια από τις ομάδες της Super League δεν καταφέρει τελευταία στιγμή να συνεχίσει στο πρωτάθλημα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΕΔΩ

 

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Παπακώστας): Πουρής, Σπίνουλας (77' Κωνσταντινίδης),  Κοιλιάρας (71' Κοκκίνης), Ιωάννου, Πακάλτσης, Αντονι, Φούφουλας, Ατματζίδης (88' Τσεμπερίδης), Ουαταρά, Φουρτάδο.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Τακίδης, Κουτρουμπής, Αρβανίτης, Αρκούδας, Σταύρου,
Ρουσάκης (66' Φαρινόλα),  Ηρακλής  Μιχαλόπουλος (90' Στούμπος), Κατσίκης, Καλτσάς, Ντιαλό (56' Μαρουκάκης).

Last modified onΤετάρτη, 27 Ιούνιος 2012 22:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep