Νίκησε και τις αποδοκιμασίες

Ο Άγγελος Βέρτζος λύτρωσε την ομάδα τους στις καθυστερήσεις και έδωσε τη νίκη με 2-1 στον ΑΟ Τρίκαλα. Ο Άγγελος Βέρτζος λύτρωσε την ομάδα τους στις καθυστερήσεις και έδωσε τη νίκη με 2-1 στον ΑΟ Τρίκαλα.

Ο ΑΟ Τρίκαλα πήρε τη νίκη (2-1) στις καθυστερήσεις απέναντι στον Πανσερραϊκό κόντρα και στις φωνές των οπαδών του που με κάθε ευκαιρία αποδοκίμαζαν παίκτες και τον προπονητή Θωμά Γράφα.

Το γκολ του Βέρτζου στις καθυστερήσεις έδωσε τη νίκη στον ΑΟ Τρίκαλα απέναντι στον Πανσερραϊκό των χιλίων προβλημάτων, αλλά τόσο η απόδοση των Θεσσαλών, όσο και οι φωνές των οπαδών δείχνουν πως βρίσκεται πάλι σε συνθήκες κρίσης. Τα Τρίκαλα ξεκίνησαν τη χρονιά ως αουτσάιντερ ανόδου, αλλά πλέον με άσχημες εμφανίσεις και στη μέση της βαθμολογίας ψάχνουν τον εαυτό τους. Άξιοι συγχαρητηρίων οι φιλοξενούμενοι, στάθηκαν εξαιρετικά με τον Πέτρο Στοΐλα στον πάγκο ως υπηρεσιακό.

Οι τελευταίες εμφανίσεις δεν άρεσαν καθόλου στους φίλους του ΑΟΤ που διάλεξαν την αποχή, αλλά και οι 300 που βρέθηκαν στις εξέδρες αποδοκίμαζαν σχεδόν σε όλη τη διάρκεια ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία. Είναι χαρακτηριστικό πως αποδοκίμασαν ακόμα και τον Δημήτρη Σιαλμά που σηκώθηκε για ζέσταμα, με τον τεχνικό, Θωμά Γράφα να μην τον περνά στον αγωνιστικό χώρο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πάνος από πολύ νωρίς έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΑΟ Τρίκαλα με κεφαλιά και όλα έδειχναν πως με αυτό το γκολ στο 11ο λεπτό όλα θα ήταν τυπική διαδικασία απέναντι στον Πανσερραϊκό των 16 ποδοσφαιριστών που είχε ταξιδέψει αυθημερόν στην Θεσσαλία.

Οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων, όμως, είχαν άλλη γνώμη και έτσι όχι μόνο ισοφάρισαν γρήγορα με τον Πόζογλου (15’), αλλά δημιούργησαν ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Στέβιτς στο 35ο λεπτό. Δοκάρι είχε και ο Πάνος για τον ΑΟ Τρίκαλα στο 79ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φωνές αυξήθηκαν και γλίτωσαν από τα χειρότερα στο τέλος, όταν ο Βέρτζος με ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε τη νίκη στα Τρίκαλα. Μάλιστα ο αμυντικών των γηπεδούχων το πανηγύρισε έντονα και έβγαλε την φανέλα.

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 2-1 
ΓΚΟΛ: 11’ Πάνος, 93’ Βέρτζος – 15’ Πόζογλου

ΔΟΚΑΡΙ: 79' Πάνος - 35' Στέβις 

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Γιδόπουλος, Πάνος, Γκόλιας, Βέρτζος, Μυρσινιάς (46’ Κοτσώνης), Μάκος, Τσιάρας (83’ Μιλοσάβλιεφ), Τόμιτς, Τσίπρας, Σαχινίδης, Κατσαντώνης (53’ Γιαννιτσάνης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πέτρος Στοΐλας): Άντμαν, Στέβιτς, Μακούσης, Τσελεπίδης, Τσαμούρης, Ναζίμ, Αναστασόπουλος, Δούμτσιος, Πόζογλου (92’ Πέτρου), Γιαξής, Ενομό.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βουρνέλης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Παπαδημητρίου (Θεσσαλίας), Τοροσιάδης (Μακεδονίας)

Last modified onΚυριακή, 29 Απρίλιος 2018 21:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep