Κάμερες στην Καλαμαριά

Από το EΡΤplay1 θα καλυφθεί η αναμέτρηση του Απόλλωνα Πόντου με τον ΟΦΗ την Κυριακή (29/4) το απόγευμα.

Μέσα στην εβδομάδα ανακοινώθηκε πως δεν θα καλυφθεί από το WEB της ΕΡΤ η αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας με τον ΟΦΗ για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Η ενημέρωση που υπήρξε ήταν πως δεν θα αντικατασταθεί με κάποια άλλη αναμέτρηση, αλλά η πίεση των οπαδών και των ανθρώπων του ΟΦΗ άλλαξε την απόφαση και έτσι ανακοινώθηκε μέσω του προγράμματος του ΕΡΤplay1 πως θα υπάρξει μετάδοση της αναμέτρησης Απόλλων Πόντου – ΟΦΗ την Κυριακή (29/4 – 5.00).

Ο ΟΦΗ μάλιστα μέσα από την επίσημη σελίδα της ομάδας έβγαλε ανακοίνωση και ευχαριστεί τον υπεύθυνο αθλητικού προγράμματος της ΕΡΤ Γιώργο Λυκουρόπουλο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί τον υπεύθυνο αθλητικού προγράμματος της ΕΡΤ Γιώργο Λυκουρόπουλο, για την θετική και ειλικρινή του στάση, στο αίτημα ανθρώπων του ΟΦΗ, για να υπάρχει κάλυψη στο σημαντικό παιχνίδι, που μπορεί να σφραγίσει την επιστρΟΦΗ, στην μεγάλη κατηγορία.

Ο κόσμος του ΟΦΗ, μέσα από την WEB-TV της κρατικής τηλεόρασης, θα μπορέσει να παρακολουθήσει ζωντανά και αυτήν την «μάχη» για την άνοδο»!

Last modified onΠαρασκευή, 27 Απρίλιος 2018 21:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep