Αλλαγές στα τηλεοπτικά

Κάμερες στην Άρτα και όχι στο Αιγίνιο για την 29η αγωνιστική της Football League. Χωρίς Web TV το Απόλλων Λάρισας - Δόξα Δράμας.

Αλλαγές σημειώθηκαν στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής της Football League. Συγκεκριμένα, η ΕΡΤ3 αποφάσισε να καλύψει το ματς Καραϊσκάκης Άρτας - Άρης και όχι το Αιγινιακός - Αναγέννηση Καρδίτσας όπως είχε προγραμματίσει.

Όσο για τη μετάδοση αγώνα από τη Web TV της ΕΡΤ; Κάλυψη διαδικτυακά δεν θα υπάρξει για την 29η στροφή, παρότι είχε προγραμματιστεί να μεταδοθεί ο αγώνας Απόλλων Λάρισας - Δόξα Δράμας. Η ενημέρωση της διοργανώτριας:

«Σας γνωρίζουμε ότι το τηλεοπτικό κανάλι της ΕΡΤ3, θα μεταδώσει στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE, τον αγώνα μεταξύ των «ΠΑΕ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ – ΠΑΕ ΑΡΗΣ» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΑΡΤΑΣ με ώρα έναρξης την 17:00, αντί του αγώνα μεταξύ των «ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ», που αρχικά είχε προγραμματισθεί.

Σας γνωρίζουμε ότι ο αγώνας στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE, μεταξύ των «ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στο ΓΗΠΕΔΟ «ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ» ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑΣ με ώρα έναρξης 17:00, δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά μέσω WEB TV από την ΕΡΤ».

Το πρόγραμμα διαμορφώνεται πλέον ως εξής:

Σάββατο 28 Απριλίου
Καλλιθέα - Σπάρτη (17:00 ΕΡΤ3, Δημ. «Γρ. Λαμπράκης»)
Κυριακή 29 Απριλίου
Αιγινιακός - Αναγέννηση Καρδίτσας (17:00, «Γ. Παραλυκίδης»)
Απόλλων Πόντου - ΟΦΗ (17:00, Γήπεδο Καλαμαριάς)
Τρίκαλα - Πανσερραϊκός (17:00, Δημ. Στάδιο Τρικάλων)
Απόλλων Λάρισας - Δόξα Δράμας (17:00, Γήπεδο Φιλιππούπολης)
Καραϊσκάκης Άρτας - Άρης (17:00 ΕΡΤ3, Δημ. Αγίων Αναργύρων)
Εργοτέλης - Βέροια Δ.Δ.
Παναχαϊκή - Αχαρναϊκός Δ.Δ.
Δευτέρα 30 Απριλίου
ΑΟΧ Κισσαμικός - Παναιγιάλειος (17:00, Δημ. Περιβολίων)

Last modified onΠέμπτη, 26 Απρίλιος 2018 17:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep