Του βγήκε... Ξύδας στο τέλος

Ο ΑΟΧ Κισσαμικός πήρε την ισοπαλία στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο ΑΟΧ Κισσαμικός πήρε την ισοπαλία στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο ΟΦΗ ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει τη νίκη στα Χανιά, αλλά ο ΑΟΧ Κισσαμικός τον ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με ασίστ... δικού του παίκτη!

[googlead][/googlead]

H ισοπαλία (1-1) σφράγισε τις προσπάθειες του ΑΟΧ Κισσαμικού και του ΟΦΗ το απόγευμα του Σαββάτου (21/4) στα Περιβόλια στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Football League. Η αναμέτρηση στο μεγαλύτερο διάστημά της είχε πολύ καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν για τους δικούς τους λόγους τη νίκη. Ο ΑΟΧ Κισσαμικός θέλει να πλασαριστεί όσο πιο ψηλά γίνεται, ενώ ο ΟΦΗ ήθελε το τέσσερα στα τέσσερα με Εργοτέλη και ΑΟΧ Κισσαμικό, αφού πριν την σέντρα είχε τρεις νίκες απέναντι στους αντιπάλους του στην Κρήτη.

Από τα πρώτα λεπτά, η ομάδα του Ηρακλείου έδειξε τις προθέσεις της και πίεσε πολύ ψηλά την άμυνα των γηπεδούχων που είχαν επιλέξει να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Ο Κοέλιο είχε σουτ στο δοκάρι στο 10', ενώ υπήρχαν κι άλλες ευκαιρίες από τις δύο πλευρές. Ο Ντίνας ήταν τελικά αυτός που άνοιξε το σκορ μετά από ωραία πάσα του Μάνου και ο ΟΦΗ που φάνηκε να λύνει τον γρίφο στο 67ο λεπτό.

Στη συνέχεια υπήρξαν αρκετές αντεπιθέσεις του ΟΦΗ που σπαταλήθηκαν με κακές πάσες πριν την τελική προσπάθεια και έφτασε το 93ο λεπτό, όταν ο Βρεττός βρήκε με πολύ ωραία πάσα τον Ξύδα στην περιοχή και εκείνος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στην εστία του ΟΦΗ και έγραψε το τελικό 1-1. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βρεττός που «έφτιαξε» το γκολ για τους γηπεδούχους αγωνίζεται στον ΑΟΧ Κισσαμικό ως δανεικός από τον ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ αν έπαιρνε το τρίποντο θα μπορούσε να πανηγυρίσει από το απόγευμα της Κυριακής (22/4) την άνοδά του και μαθηματικά στην Super League σε περίπτωση που η Παναχαϊκή δεν καταφέρει να κερδίσει στην Φιλιππούπολη τον Απόλλωνα Λάρισα.

Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν από το 76ο λεπτό με δέκα ποδοσφαιριστές, αφού ο Βασίλης Κουτσιανικούλης είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα επειδή σταμάτησε χτύπημα φάουλ με το χέρι. Στο 40ο λεπτό ο Νίκος Πουρτουλίδης έχασε τις αισθήσεις του μετά από σύγκρουση με αντίπαλο και χρειάστηκε να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες για να συνέλθει. Τόσο οι άνθρωποι του πάγκου του ΟΦΗ, όσο και οι ποδοσφαιριστές φώναξαν στον διαιτητή που δεν αντιλήφθηκε άμεσα τον τραυματισμό και χρειάστηκε η παρέμβαση του 4ου διαιτητή για να μην υπάρξει μεγαλύτερο πρόβλημα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΟΦΗ 1-1
ΓΚΟΛ: 93' Ξύδας - 67' Ντίνας
ΔΟΚΑΡΙ: 10’ Κοέλιο
ΚΟΚΚΙΝΗ: 76' Κουτσιανικούλης (2 κιτρ.)
ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου (88' Αποστολίδης), Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Σελινιωτάκης, Γκίνη (82' Βρεττός), Λεμονής, Χαλκιαδάκης (72' Σάλιακας), Ξύδας, Λέο.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Κοιλιάρας (64' Μπολάκης), Βαφέας, Κομεσίδης, Νάστος, Κοέλιο (71' Παπατόλιος), Πουρτουλίδης, Ντίνας (81' Περογαμβράκης), Κουτσιανικούλης, Μάνος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αντωνίου (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ζήδρας (Αθηνών), Τζιλίρης (Πειραιά)

Last modified onΣάββατο, 21 Απρίλιος 2018 19:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep