Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αντεπίθεση ανόδου

O Φουρτάδο συνέχισε την στενή σχέση του με τα δίχτυα και έδωσε την πρώτη νίκη της Παναχαϊκής στα play off με αντίπαλο την Καλλονή. O Φουρτάδο συνέχισε την στενή σχέση του με τα δίχτυα και έδωσε την πρώτη νίκη της Παναχαϊκής στα play off με αντίπαλο την Καλλονή.

Η Παναχαϊκή έκανε την πρώτη της νίκη στα play off και αρχίζει την αντεπίθεση της, όπως είχε πει ο τεχνικός των Πατρινών Γιάννης Παπακώστας.

Ο Φουρτάδο εκμεταλλεύθηκε ένα λάθος της άμυνας της Καλλονής και σημείωσε το χρυσό γκολ για την Παναχαϊκή που πήρε έκανε την πρώτη της νίκη και μπήκε πάλι στο παιχνίδι της ανόδου. Η ομάδα της Πάτρας ήταν καλύτερη στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης και στο δεύτερο πάλεψε για να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της απέναντι στην Καλλονή που δεν έχει σημειώσει γκολ στους τρεις αγώνες της στα play off.

Μάλιστα ο Γιάννης Ματζουράκης αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τον Μαμαρί Τραορέ ως επιθετικό στα τελευταία λεπτά, αφού ο Πέτρος Ζουρούδης ήταν εκτός αποστολής λόγω πειθαρχικού παραπτώματος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας της Καλλονής.

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Παπακώστας):Πουρής, Ιωάννου, Κοιλιάρας, Βλασσόπουλος, Σπίνουλας. Λαμπρόπουλος, Άντονι, Ουαταρα (83' Σκαρτσίλας), Ουρτάδο, Ντίνας (68' Ατματζίδης), Φουρτάδο (89' Πακάλτσης).

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιάννης Ματζουράκης): Μάππας, Χατζόπουλος, Καρακώστας, Κριπιντίρης, Μήτσης, Χωριανόπουλος (78' Πάεζ), Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Ντο Σάντος (66' Ταραχούλσκι), Μανουσάκης, Μανούσος (82' Τραορέ).

Last modified onΠέμπτη, 21 Ιούνιος 2012 20:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep