Ξαφνικός... θάνατος

Ο Απόλλων Πόντου με γκολ του Καλί στις καθυστερήσεις πήρε το τρίποντο μέσα στην Καλλιθέα που έχασε ένα από τα τελευταία της χαρτιά για παραμονή στην κατηγορία.

[googlead][/googlead]

Η Καλλιθέα ήταν εκείνη που ήθελε όσο τίποτε άλλο τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου, αλλά δεν το έδειξε σε κανένα σημείο του αγώνα μέσα στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να ...χάσει ακόμη και τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις με το γκολ του Καλί που έδωσε τη νίκη με 1-0 στους φιλοξενούμενους. Έτσι, είδε τη διαφορά από τις θέσεις παραμονής να μεγαλώνει, ενώ οι Πόντιοι εδραιώθηκαν στην 5η θέση.

Η ομάδα της Καλαμαριάς ήξερε πως χρειάζεται υπομονή στο παιχνίδι και όσο κυλούσε ο χρόνος και παρέμενε το 0-0, τόσο η Καλλιθέα θα άφηνε χώρους για να τους εκμεταλλευθεί. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές ουσιαστικές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, έδειχνε να βαδίζει προς την ισοπαλία, αλλά ο Καλί είχε άλλη γνώμη στο 94'. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μπρίτο ο Γάλλος αμυντικός με προβολή μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Απόλλωνα Πόντου που συνέχισε το αήττητο σερί της.

Η Καλλιθέα πλέον θα πρέπει να λύσει άμεσα τα προβλήματά της, αλλά η παραμονή μοιάζει με θαύμα και χρειάζεται κάτι παραπάνω από υπέρβαση για να τα καταφέρει. Με δύο νίκες, άλλωστε, εντός έδρας έως και την 24η αγωνιστική δεν μπορεί να σώσει την κατηγορία...

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 0-1 
ΓΚΟΛ: 90'+4' Καλί

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Πολίντορο, Παπαγγελής, Χοτζάλι (79' Ζυγκερίδης), Ταμπάκης (46' Ταλέντο), Καντέ, Μάκο, Σμυρλής, Γκέτσι (46' Τσατσόπουλος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Καλί, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Συμελίδης, Ηλιάδης (87' Βλαχομήτρος), Λιόνης, Καλογέρης (80' Τσεμπερίδης), Βεργώνης, Χασομέρης (89' Κυβελίδης), Σαμαράς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μακρυπόδης (Αχαΐας)
ΒΟΗΘΟΙ: Οικονόμου (Αχαΐας), Δασκαλάκης (Ηρακλείου)

Last modified onΔευτέρα, 02 Απρίλιος 2018 02:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep